Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
AsMaX
Mam pytanie. Jak zrobić serwer klanu? Pewno zapłacić trzeba a ile?
Stolcmen
grrrrrrrrr
LINK 1
LINK 2
to sa poradniki na server tylko dla linuxa!
jAK NIE MASZ go to uruchom na windzie etdet w katalogu et i dawaj to camo co w tych poradnikach(w configach refach itp) a nie rob tego z automatycznym uruchamianiem, poprostu zrob do tego skrot i umiesc w autostarcie
Robin26
Jak zrobic serwer ? smile.gif no stary mozesz wystrugac a tak powaznie to zrobic serwer mozesz kupujac dobra plyte glowna, procesor,pamieci zasilacz no wszystko zeby komputer odpalic biggrin.gif. Wtedy instalujesz np. lunuxa albo windowsa ( no i najwazniejsze jakies lacze 2 mbit). Tak sie robi serwrer. A jezeli chodzi ci jak postawic serwer gry to link 2 masz wyzej. Mozesz jeszcze wykupic serwerek w jakiejs firmie. Ale dwie ostatnie metody opisuja jak postawic ser. albo kupic a nie jak zrobic. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ps. acha najwazniejsze smile.gif zeby to byl serwer klanu to na obudowie musisz nakleic tag klanowy no to powodzenia w robieniu serwera
kaurz
sprawdzales date tematu?
...
Robin26
sprawdziles ale w pracy ukrop 40 stopni i mi sie strasznie nudzilo
Sir_Ace[PL]
Nie, no. W końcu to ważny problem był... Nie każdy umie samemu wystrugać serwera... A jak się poradzi nubkowi to odrazu robi się wokół chłodniej...
jaszpol
latwizna z zakladaniem serwa ja umniem zalozyc ale mam zle ip kompa muj kolega z klnu mi wlasnie zaklada on ma dobre wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.