Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy powinienem zmeinić avatar?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blacktyger
Jak wiecie udzielam sie na tym forum juz od ponad 2 lat (dokladnie 2 lata i miesiąc) i od samego początku mam ten sam avatar .. podejżewam, że jako jedyny czynnie udzielający się użytkownik. Więc pytanie do tych straszych, którzy nie czytają kto napisal posta, tylko patrzą na obrazke przy jego nicku. Czy powinienem go zmienić ?
Slyszalem opinie ze jest irytujacy, naprawde ? POWIEDZ TO !
ymma
Nieeee, nie zabieraj nam kici!!!! On sie tak fajnie rusza, powiedziałabym że sexi, ale zaraz by było, że mam skłonności zoofilskie. Zresztą ten avatar to już znak firmowy - szkoda by go zmieniać nie?
Swiety
Mam w dupie, to jaki masz avatar. Dla mnie możesz mieć w avatarze geja robiącego laskę innemu gejowi albo psu.

Osobiście mam wyłączone na forum wszelkie (słowo na p)niki typu avatary i podpisy.
Nawet gdyby ktoś w avatarze umieścił zdanie że jestem wielkim c@#!em to nawet tego bym nie zauważył.
Szkoda czasu na oglądaniego tego, to jak spam. Stronki wczytują się szybciej, komp działa szybciej,
Dla mnie liczy się tekst to co koleś ma do powiedzenia.

Wiem jestem człowiek starej daty, wychowany w czasach gdy nie było okienek a komendy wstukiwało się klawiaturą. No ale takie psie czasy że najważniejsza jest oprawa i grafika a nie rzeczywista wartość.

To tyle jeśli chodzi o mój off-topik.
tranx-san
nie zmieniaj :C fajny jest az milo popatrzec ^^

Ja mam wlaczone avatary i podpisy z jednej i prostej uwagi.. nie chce mi sie nigdy bawic w opcjach aby to wszystko ustawiac, wogole czesto dostaje jakies pm od innych userow forum omfg wtf? dziwne

zostaw kotka, kinda used to it
blacktyger
w 90% odwiedzam to forym jako gość, więc też mam all powylączane, loguje się tylko żeby odpisać :]
AsMaX
Nie zmieniaj, jak chcesz zmienić to poszukaj w Google jakiegoś kotka. Jak znajdziesz umieść w tym topicu ten avatar i reszta go oceni dobra?
ymma
A dla mnie liczy sie oprawa wizualna, ale to pewnie "skrzywienie zawodowe" - w końcu skończyłam Sztuki Piekne, no i jestem estetą ^^
Thoro
CYTAT
i od samego początku mam ten sam avatar .. podejżewam, że jako jedyny czynnie udzielający się użytkownik

A ja ? ;o

CYTAT
w 90% odwiedzam to forym jako gość, więc też mam all powylączane, loguje się tylko żeby odpisać :]

A po co sobie utrudniasz zycie ? smile.gif
blacktyger
CYTAT
A ja ? ;o

o to sory, rzeczywiście Ty tez masz ten sam dlugi czas, ale Twoj nr uzytkownika wskazuje na to, ze dolaczyles pozniej smile.gif
falubaz
a ja sadze ze powinienes najpierw zmienic majtki :[
blacktyger
oj sorry, az tak czuc ?sad.gif
evil_lord
CYTAT (blacktyger @ 16:49, 24 10 2005)

o to sory, rzeczywiście Ty tez masz ten sam dlugi czas, ale Twoj nr uzytkownika wskazuje na to, ze dolaczyles pozniej smile.gif

stara gwardia, powoli sie wykruszamy : D

co do topicu, to zmien na swoje zdjecie. Przyciagniesz ludzi na forum biggrin.gif
Sn!per
A ja dopiero 3329y. sad.gif LOL.

Nie no, ja ten avatar UWIELBIAM. Inna sprawa, że mam kota. Czarnego. biggrin.gif
blacktyger
CYTAT (evil_lord @ 17:50, 28 10 2005)

co do topicu, to zmien na swoje zdjecie. Przyciagniesz ludzi na forum biggrin.gif

Nr użytkownika: 952 - Ty sie nie zaliczasz smile.gif

A swojego zdjecia nie dam bo nie ma co ogladac sad.gif Nic specjalnego ...
evil_lord
CYTAT (blacktyger @ 19:59, 28 10 2005)
Nr użytkownika: 952 - Ty sie nie zaliczasz smile.gif

A swojego zdjecia nie dam bo nie ma co ogladac sad.gif Nic specjalnego ...

stara gwardia to ci co pozostali z liczby ponizej 1k : D
Sn!per
Ja już też mam jakieś doświadczenie... Mogę się dołączyć jako członek honorowy? biggrin.gif
ronin
CYTAT (evil_lord @ 15:50, 28 10 2005)

prum, prum, prum - wlasnie sie wykruszylem :<
tranx-san
ohmy.gif ja nie pamietam jaki mialem numer uzytkownika jak poraz pierwszy sie rejestrowalem tutaj ;[ wiem ze bylo to jakos tak na przelowmie sierpnia/wrzesnia napisalem jakis topic oczywiscie warzywny biggrin.gif pojechal mnie swiety pozniej zapomnialem haslo i trza bylo zrobic new account :[

stara gwardia zyje ;d!

btw pamieta ktos flejmy z udzialem graczy klanow poison i c4 ? albo superwyj.ebane posty vegety w ktorych bylo wiecej bledow niz dobrze napisanych wyrazow? :DDD
TgcRap4
Ja (słowo na p)e, mojego avatara czyli leninka kofanego :******* mam od samego poczatku i nie tylko na tym boardzie ale na wszystkich innych tez. A ty sie podniecasz jakims kocurkiem, miauuuu
ymma
TgcRap4 - Twój Lenin to leży zamarynowany w mauzoleum ludziom na widowisko i pewnie nieźle już capi, a kotek Blacka (jak widać na załączonym obrazku) żwawo jeszcze podryguje ^^
blacktyger
A ile lasek na niego biore !
TgcRap4
Wypraszam sobie. Lenin niedlugo zmartwystanie tak samo jak zrobil Jezus, poprostu Lenin ma mniejszy refleks i stanie sie to w wiecej niz w 3 dni :X. Ale nie nalezy przestawac w niego wierzysz, bowiem blogoslawieni sa Ci ktorzy nie widzac uwierzyli. Ci ktorzy nie maja Lenina w avatarze zostana zmieceni z powieszchni ziemi niczym orzech wloski lezacy na ulicy kopniety glanem skina.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.