Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Q3map2
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
coristo
Nie dawno zaczelem robic mapke do et noi mam calkiem sporo problemow, ale zeby nie zawracac wam glowy prosze tylko o jedno czy: czy ktos moze przeslac na moj email [email protected] albo podac link JESZCZE ISTNIEJACY unsure.gif z programem Q3map2. Z góry dziękuje.
jak zdobede ten program to dam znac biggrin.gif (mam nadzieje ze ktoś jeszcze zaglada na te forum dry.gif )
coristo
Udalo mi sie sciagnac ten program w wersji q3map_2.3.35 ale nie moge utwozyc pliku *map z bsp. czy mogl by mi ktos dac link albo opisac pewny sposob dekompilacji biggrin.gif
Medyk
boze, ten program jest juz wbydowany w radiancie xC
wejdz do folderu z radiantem i tam masz "q3map2.exe" :(
Vaterland
Ja tez chcialbym wiedziec jak zdekompilowac plik .bsp??
kaurz
ja !@#ie kolejny odgrzebuje stare topici
jarpen
zrob skrot i w element docelowy daj cos takiego gdzie wskazujesz jak u mnie plik *.bsp do batery

"D:\Gry\Wolfenstein - Enemy Territory\q3map_2.5.16_win32_x86\q3map2.exe" -convert -format map -v -game et -fs_basepath " D:\Gry\Wolfenstein - Enemy Territory" "D:\Gry\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain\maps\battery.bsp"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.