Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: xp_save i etpro na servie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Serwer
lukasujab
tak jak w topicu, być może ten temat jush sie powtarzał ale niestety muszę go napisać bo wyszukiwarka na tym forum mi nie działa (cały czas wyskakuje jakiś błąd) więć moje pytanie: jak zainstalować na servie xp_save i etpro a także jak zrobić by gra uruchamiała się zawsze z wybranym przez mnie modem np. etpro,
btw jeszcze kilka pytań: jaka komenda do zmiany czasu dynamitu?, a także jak dodawać mapy do kampanii i co zrobić by po wejściu na server mieć np. 4 poziomy "zmysłu bojowego"?, oczywiście cały czas chodzi mi tu o mój server a nie o jakieś czity, z góry thx za odp., proszę o szybką odp. zanim to forum znowu będzie nieaktywne
jacekfreeman
Nie wiem [:

do autora tego postu: jeszcze raz.

@lukasujab

->xpsave dla etpro dziala przy pomocy komendy: b_xpstopwatch
jesli chcesz zachowywac xp dla kampani (koniec kampani i dalej mam xp) nalezy zainstalowac etpub (etpub.org) (afaik)
->jesli dodasz do linii komend (na przyklad w skrocie) +set fs_game nazwa_folderu_z_modem gra odpali sie wlasnie w tym modzie.
-> czas wybuchy dyny mozna zmienic tylko grzebiac w pakach (afaik)
-> prosty program do tworzenia wlasnych kampani znajdziesz tu: http://www.multimedia.one.pl/download/gry/...maprotation.zip
-> ustalasz wymagane xp do lvlupu bsa przez komende set b_levels_battlesense. W Twoim przypadku komenda bedzie wygladac tak:
set b_levels_battlesense 0 0 0 0
Leveli jest 4 wiec wpisujemy cztery zera. Mozesz ustawic dowolna ilosc xp do kazdego levelu, zmiejszyc ich ilosc (wpisujac mniejsza ilosc liczba [ale nie ich wartosc!]). Wszystkie komendy z tej serii:
set b_levels_battlesense ""
set b_levels_engineer ""
set b_levels_medic ""
set b_levels_fieldops ""
set b_levels_lightweapons ""
set b_levels_soldier ""
set b_levels_covertops ""
lukasujab
thx bardzo za odp., chciałbym sie jeszcze dowiedziec jak zainstalować mod ale na servie
??
conish
Tak samo jak dla klienta. Poprostu kopiujesz folder do et.
xinn
Da się zrobic na etpro xp save tylko na sw na 2 tury...
Komenda :
b_xpstopwatch 1 (1 włacza | 0 wyłacza )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.