.ab]U[se.
14:42, 10 11 2005
Serwer: 81.219.228.56:27960
Etpro 3.2.1 / ET Admin Mod 28 slot + 2 priv- włączona opcja headshot 3 - po strzeleniu w glowe przeciwnik wybucha (strzaly ponizej glowy nie zrobia nic przeciwnikowi)
- włączona opcja lasery (tak aby przeciwnicy widzieli swoje strzal czy trafiaja!)
- mapy: Valhalla i Silly CTF
- Ilosc graczy 1 na 1 badz all w teamach i jazda
Tutaj jest ankieta co sadzisz o Q3 Arena ;-)=//= Only 4 Fun =\\=
28 slotów na silly ?? na valhalli ???? Pogięło cie ?
.ab]U[se.
17:48, 10 11 2005
| CYTAT (Swiety @ 17:20, 10 11 2005) |
| 28 slotów na silly ?? na valhalli ???? Pogięło cie ? |
Sorry, zapomnialem dopisac, ze gramy rowniez na supply depot 2 i the town ;>
blacktyger
10:15, 12 11 2005
wszedlem i bylo goldrush_te i normalne ustawienia

a szukam srv. gdzie hs=gib ...
.ab]U[se.
17:25, 12 11 2005
| CYTAT (blacktyger @ 10:15, 12 11 2005) |
wszedlem i bylo goldrush_te i normalne ustawienia a szukam srv. gdzie hs=gib ... |
Przeciez mowie ze to jest od godziny takiej i takiej.. looknij w niedziele tak jak w temacie.. wtedy daje ustawienia na HeadShoot
Pozdrawiam
R.
blacktyger
11:31, 13 11 2005
sry nie zauwazylem :C na pewno bede :*
tranx-san
5:52, 16 11 2005
kiszka :C
gralem kiedys na headshocie, masa cv opsow ze stenem bo niby rozrzut mniejszy ;] Mysle ze to malo przydatny trening i napewno samo q3 z instagibem aje o wiele wiecej satysfakcji.. pozatym kazdy szanujacy sie gracz "otwiera duela" headshotem, wiec zapewne gra na tym modzie opiera sie glownie na komapieniu sie i czekaniu na ofiare.
"wlaczone lasery" ? :DDDD po 10 min na 28 slotowym serwerze to chyba nie ma miejsca na mapie na ktorym by nie bylo traila od strzalow...
Fragment poradnika Raziela:
| CYTAT |
blablabla. I didn't have any stamina to do some insane moving, so crouching was the best choice. First do some bodyshots, then aim upwards towards his head. Blablabla, ple. |
Bo nie wazne jak sie zaczyna, wazne jak sie konczy
blacktyger
9:10, 16 11 2005
Ja zawsze koncze hedem

zaczynam od stop, a kiedy enemy ma ~5 hp to ja wale hs. Oczywscie w przypadku kiedy wygrywam ale to raczej nie czesto.
| CYTAT (blacktyger @ 7:10, 16 11 2005) |
Ja zawsze koncze hedem zaczynam od stop, a kiedy enemy ma ~5 hp to ja wale hs. Oczywscie w przypadku kiedy wygrywam ale to raczej nie czesto. |
Ciekawe. Bo prawdopodobieństwo uzyskania heada jest największe przy pierwszych strzałach. Czym dłużej strzelamy (rozrzut - nawet jeśli go kontrolujemy) tym mniejsza szansa uzyskania heada.
Dobry gracz zawsze walnie na początek 1-2 hedy i dalej formalność czyli kilka strzałow w korpus.
blacktyger
19:30, 16 11 2005
Dlatego jestem absolutnym fenomenem, zreszta w mniejszych kregach z tego znanym :<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.