Prosze Panstwa. Korzystajac z okazji, ze jeszcze nie pisalem o tym tu chcialem zlozyc dwom osoba zyczonka
fUzzasty Swiety i cichociemny Dankan, najlepszego, najzimniejszej, najgoretszej, najwiekszej i najpiekniejszej. Czego? To sobie sami podobierajcie
Topic mam nadzieje, w dobrym dziale, kazdy sie dopisze.
Prawda?
edit: Swiety jestes stary.
shela
3:50, 13 11 2005
a no i ja sie dopisze ;]
naj naj naj ... czego tam sobei zyczycie
falubaz
4:06, 13 11 2005
fsystkjego najlepsego i malo wazyfnyh postow faluba! a dnkana gdzie powialo btw? 29 lat zycia szmat trallalala
Swiety
4:19, 13 11 2005
swiety też był cichociemny. Wtedy bardziej cichy niż ciemny. Wtedy też miałem takie łącze że gdy chciałem coś powiedzieć na TSie to musiałem wychodzić z gry
A dnkanowi z jakiej okazji ? Co z nim ? Pewnie zapił się na śmireć.
conish
12:41, 13 11 2005
Dankan mial urodziny wczoraj... Szczyl
ale tak powaznie to tez jestem ciekaw co z nim... Ktos go widzial?
Thoro
14:08, 13 11 2005
Ostatnio jak gralem z sayetanem, to caly czas slyszalem w tle smiechy dankana, wiec chyba ma sie dobrze ;]. Btw. conish dla ciebie tez najlepsze spoznione zyczenia.
conish
15:00, 13 11 2005
Ja tez gdzies slyszalem... ale mp3. I dzia:*
Sn!per
18:37, 13 11 2005
Niespodzianka.
Też się dołączam, wszystkiego nalepszego, zdrowia, dużo czasu i cierpliwości do mnie (o ile jeszcze wam będzie potrzebna...) .
tranx-san
14:53, 15 11 2005
Wszystkiego naj panowie
Wlasnie gdzie jest dankan ? nadchodza powoli swieta pewno bedzie wszystkim choinki popdpalal! Jezeli u was w miescie zobaczycie w lozy hotelowej podpalona choinke to znaczy ze Dankan u was byl!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.