Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Noob.pl
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blacktyger
Jako, iż uwazam, ze o konkurencji nalezy pisac to tak czynie smile.gif

Powstaje nowy serwis traktujacy o egamingu. Mamy nadzieje, ze jego wdzieczna nazwa przyciagnie tlumy smile.gif. Teraz o co mi chodzi, mianowicie zostalem poproszony o to, by poszukac redaktorow zdolnych do pisania o et (ofcors jesli znajda sie chetni do pisania o czyms innym - need you !). Wymagany jest oczywiscie wysoki poziomz najomosci jezyka polskiego. Po reszte informacji mozecie zajrzec tu Noob.pl, lub na #noob.pl @ Qnet.

Need Help !
tranx-san
mozesz mnie przygarnac, o ile beda wymagac odemnie pisania o czyms ciekawym :C

ja uzywam worda jak cos pisze wiec o bledy sie nie martw

wiesz gdzie mnie znalezc black... mam nadzieje ze to cos lepszego od smierdzacego esports.pl smile.gif
blacktyger
na pewno nie lepsze bo eSp >all sad.gif
tranx-san
no niestety musze sie z toba nie zgodzic black, esports.pl dla mnie od dluzszego juz czasu prezentuje bardzo niski poziom niestety.
blacktyger
QUOTE(tranx-san @ 12:25, 22 11 2005) [snapback]54912[/snapback]

no niestety musze sie z toba nie zgodzic black, esports.pl dla mnie od dluzszego juz czasu prezentuje bardzo niski poziom niestety.

imo nie : ) Nie znam innego pl serwis traktujacego o gamingu lepszego : ).
tranx-san
hehe ja tez nie znam innego lepszego co nie oznacza ze esp.pl jest dobry... poziom niektorych tekstow jest tam zenujacy, pozatym mnie gaming jako caly gaming nie interesuje, byc moze dlatgeo nie uwazam tego serwisu za cos co jest ciekawe

esp.pl jest tak naprawde jedynym serwisem takiego typu ktory jest umowmy sie "sredni" smile.gif
conish
Wyniki rekrutacji (która ciagle trwa!)

k0zak Nie (Błędy)
StawiaR Nie (Brak news'ów/art'a)
Tusiek Nie (Brak news'ów/art'a)
LAq3` Nie

biggrin.gif
evil_lord
et.pl > all

kiedys tranx pisal newsy, ale potem juz byl too lazy i mu sie odechcialo

zreszta mamy malo czasu jak wszyscy, ale staramy sie

kto bedzie mial inna opinie, ten dostanie reprymende na forum od adminów : DDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.