Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ściągnijcie to demko
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
conish
Mam do Was mala prosbe... sciagnijcie to demko:

http://rapidshare.de/files/7857750/chyba_wh.dm_84.html

I powiedzcie co myslicie. Jak Thoro sugerowal ogladac przy r_shownormals 1

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
YANEK!
Wyraźnie widać, że to czit, aimbot + wallhack imo. A teraz kilka pytań:
a) co dokładnie daje komenda r_shownormals 1 ?
cool.gif czy lallla grał kiedyś w jakimś dobrym klanie? Bo jakoś kojarzę jego nick.
conish
r_shownormals 1 jak widac dziala troche jak wh. Wyglada to tak jakby et rysowalo normalne (czyli prosta prostopadla do krzywej w punkcie).
Lallla gral (/gra) w 17.
Ale kurde... ja tam nie moge sie dopatrzec aimbota. Jesli juz to jakis dobry... A nawet bardzo dobry.

Zalezy mi na odpowiedziach... prosze wszystkich o wypowiedz.
tranx-san
wallhack fajny w sumie, przy r_shownormals 1 widac wszystko jak na dloni, koles ustawia sie zawsze tak jakby widzial przez sciany nadchodzacych gosci, pozatym czy jest tam aimbot? nie wiem moze jezeli tak to dobrze ustawiony. Tak naprawde to nie ma tam jakichs super 1337 graczy, raczej wiekszosc grajacych to jakies warzywka, widac po ich grze, niektorzy nawet nie strafe'owali jak ich ten lallla nachodzil.
Kolejne warzywo z czitami, co na to poradzicie ? nic.

kto krecil to demko? i wogole co to za klan tC? ahh zapomnialem dodac, ze ostatnio cos slyszalem o gosciu (chyba nawet termit mowil czy ktos) ktory za-(słowo na p) z tagiem 17 pod nickiem lalla na ffa z czitami. Teraz pytanie brzmi, czy jest to gracz klanu /17/ czy moze ktos sie podszywa?
yamaro
Czit to jest pewne. Aimbot mozliwe niejestem tego w 100% mial czasem dziwne tak nazwe " Agresywne" ruchy na glowe biggrin.gif .. WH jestem pewny w 100% . Sam sie zdradzil w 4 momentach. A wracajac do sprawy aimbota to wyglada jakby go uzywal sporadycznie. tyle z mojej strony
YANEK!
Już wiem, co to za klan biggrin.gif
Terminators Clan
http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...opic=775&st=100
conish
Demo krecilem ja. Po prostu kolo mi sie nie podobal od pewnego czasu. Poczekalem i sie doczekalem. Czy to ten sam Lallla... Sadze, ze na 99% tak. Udziela sie na forum TC i smiga czasem z tagiem /17/.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.