Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: :(
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blacktyger
<!-- TU COS PISALO ALE PLEBSY SIE BURZOM --!>
falubaz
co od!@#alo lekko? biggrin.gif

a o co dokladnie cho?

czy to moze jakies rodzenstwo zrobilo :joke: na forum?
blacktyger
Po!@#alo Cie? Jak nie masz nic ciekawego to nie odpisuj plebsie, a nie k#!@a jakies z dupy texty o rodzenstwie.
evil_lord
gej im0
blacktyger

Znalazl sie ten co lubi dziewczyny, zamknij ryj psie bo udawanie leet newsmana Ci nie wychodzi. Idz zorganizuj 2 dupny turniej et, jeden bedzie gral a raeszta patrzyla. sr. wieku - 12 lat czyli dla Sn!pera.
evil_lord
lol, co za słownictwo, co za argumenty smile.gif

albo ktoś sie wkradł do tygera na konto, albo go zupełnie po!@#ało :X

Boss_pl
pok#!@iło tygrysa albo ma doła psychicznego
blacktyger
OMG ROFLMAO LOL PRO

Co wy k#!@a chcecie? Ja (słowo na p)e pytam co tam u Was, a Ci wy-(słowo na p)ja z jakimis textami, to c@#! wam w dupe. Bede gadal jak chce i c@#! Wam do tego !!!!!111

Boss_PL ?! co to k#!@a za JASIO_PL_KRAKOW_JEST_GODZINA_18:50 : O! Wy-(słowo na p)j plebsie z tego forum, albo Cie zjada jak Sn!pera.
evil_lord
18:51
falubaz
stfu
kaurz
Xddddddddddddddddddddddddd

blaktygej oszalał !!!!11~~~~``
blacktyger
Tak kozaczysz? To se k#!@a zegarek p!#@o przestaw bo jest 15:52. Jak nie potrafisz, to zapros tranxa moze Ci pokaze na rzutniku. Idz poogladaj to swoja mange bo jestes po(słowo na p)ony jak jej tworcy, masz k#!@a predyspozycje do bycia czlonkiem kraju trzeciego swiata. Jak masz jakies elo ale to k#!@a bij, tlyko nie po oczach!

falub nie wygladasz na takiego co zna rozwniecie tego skrotu. Idz pognebic 13 latka swoja faja i kontynuuj pr0dukcje swojego ub3r l33t filmu, k#!@a nawet sie wstydzi na ff grac na nicku to fejczy.
kaurz
O TY k#!@A PLEBEJU NIE BEDZIESZ MI GADAL CO MAM ROBIC I NIE JEDZ PO TRANXIE BO CIE THORO POKARA I ZROBI O TOBIE FM I NAWET NIE BEDZIESZ WIEDZIAL I NIC I CZESC PA. POKARALI CIE NA KIELBASIE I SIE MSCISZ NA FORUMIE!!111111
falubaz
POKARALI CIE NA KIELBASIE I SIE MSCISZ NA FORUMIE!!111111

to jego rodzice tam graja??
evil_lord
QUOTE(blacktyger @ 15:53, 11 12 2005) [snapback]55561[/snapback]

Tak kozaczysz? To se k#!@a zegarek p!#@o przestaw bo jest 15:52. Jak nie potrafisz, to zapros tranxa moze Ci pokaze na rzutniku. Idz poogladaj to swoja mange bo jestes po(słowo na p)ony jak jej tworcy, masz k#!@a predyspozycje do bycia czlonkiem kraju trzeciego swiata. Jak masz jakies elo ale to k#!@a bij, tlyko nie po oczach!

falub nie wygladasz na takiego co zna rozwniecie tego skrotu. Idz pognebic 13 latka swoja faja i kontynuuj pr0dukcje swojego ub3r l33t filmu, k#!@a nawet sie wstydzi na ff grac na nicku to fejczy.

parę uwag.

1. blacktyger masz kompleksy i problemy z osobowością ?
2. mangę się nie ogląda, tylko czyta, ogląda sie anime - jak krytykujesz to chociaz miej podstawowe pojęcie o tym o czym piszesz
3. Japonia kraj trzeciego świata ^^
4. "wstydzi się na ff grać" > all
blacktyger
Wy-(słowo na p)j od moich rodzicow k#!@o za!@#ana. LEZEC PSIE.

HAHAHA EVIL ON3d Ty nie czytasz tylko obrazki ogladasz plebanie wiec stfu. a co do pkt1. to c@#! Cie to wali !#@!u? Idz po wazeline bo kolega puka do drzwi.
falubaz
blacktyger capiący łamago, !@#any w kakao przez brata pedała. cała polska !@#ie twoją starą. (słowo na p) sie pedalski koguci prąciu. ej sory! została ci reszta gówna po śniadaniu na m@!dzie. zafajdany gerontofilu, gulgaj kondora zryty bezmózgowcu z zimbabwe. jesteś wy!@#anym na maxa łysych c@#!em, błaszcz pytonga rurociągu. zrobie ci klotza na klate ty zezowaty mastodoncie. wąchaj c@#!a i kituj dziurke (słowo na p)ony krowi buchaju rozjechany przez tira na autostradzie A4 z roz!@#anej chaty szmaciarza z uzbekistanu! fajny ryj, kupiłeś go na ruskim bazarze z bronią chemiczną? zrobie ci z głowy spust na fekalia ty porzygany c@#!cu.
blacktyger
Taaa ?

!@#aj sie !@#ana k#!@o ktora od-(słowo na p) maniane na forum myslac ze jest za!@#isty, a tak naprawde nie jest za!@#isty bo jest MALO ZA!@#ISTY !!11 Twoi strayz o ktorych ciagle wspominasz lyklaja wszystko co wyplowasz kazda czescia ciala przetwarzajac to na Twoj !@#any ww dupe pokarm ktory ponownie k#!@a wypluwasz CHUUJU !@#NY C@#!U TY JEDEN !!! i zamknij twarz bejbe bo !@#ie rurociagiem ktory przepycham Ci codziennie !
falubaz
blacktyger ty capiący obciągańcu, walony przez papużki nierozłączki i zrytego bażanta. jesteś obrzyganym gerontofilem, chrumkaj trznadla stolcu stalina. masz pyte jak niemowle ty wykastrowany futerale na cepy z burkina faso. mój tata chce żebyś nas odwiedził bo naprawia rower i nie wie jak wygląda pedał. zrobie ci lewatywe na stojąco ty zryty flecie z faludży. wyglądasz jakbyś wsadzał sobie palce w dupsko ty pedalski lachociagu pawiana na wielbłądzim garbie. jak byłeś mały to rodzice cie trzy razy podrzucili, dwa razy złapali. zrobie ci klotza na klate ty owsinogi łysy c@#!u. tak cie kopne w dupe, że ci gówno zęby wybije. zrobie ci tornado na twarzy ty mudżachedinie.

ps.

-16:03:24-[`blacktyger]: k#!@a znowu mi dzisiaj stary kakao mieszal w dupie z rana
blacktyger
Ni ejestes zabawny ty odtylcowy wujko!@#co milujacy sie w ministrantach i dodzie. twoja pyta ledwo pamieta jedno wydmuchanie przez rydzyka ju jest nastepne, rozmiar Twoich kondomow jest na specjalne zamowienie z firmy C@#! W DUPE LEPPEROWI. masz tak k#!@a zryta psyche jak dupe po oraniu murzynska pajtala, nie pamietasz jak sie nazywasz kiedy dmuchasz kota, a sasiad obok ma wieksza dupe niz glowe przez Twoje nocne wizyty

ps .

-16:08:34-[falub]: ale mnie blacktyger pojechal sad.gif((
kaurz
BLACKTYGER JESTES C@#!EM, ale BOSKIM !
blacktyger
HAHAHAYHAHAHAHAHAHAA

FALUB TO JA JESTEM MODERATOREM TEGO FORUMA JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
evil_lord
tyger, cos dla ciebie, specjalnie z anime:

IPB Image

bleblele
falubaz
ehh, jak sie zmienia komus posty, to nie jest smieszne :/
kaurz
i tak ssiesz pytonga az po jajca
!
blacktyger
Falub jak nie, ja tam mam ubaw po pachy sad.gif.
blacktyger
Dobra, widze ze sie Wam znudzilo, ale fajnie bylo nie wink.gif?

Evil za bardzi sie przejales, Falub szybciej skapowal ocb :x
evil_lord
gupi gupek !
jarpen
i to nopy spamujom :[
łomajgat
btw. nie bede nic pisał polecam tylko ten link tak dla odprężenia, aha włączcie głośniki, słuchawki bo po odgadnięciu szczegółów będzie odprężająca muzyczka
odpężenie dla mas
tranx-san
k#!@a mac wy !@#ane k#!@oz!@#y, widze ze wam sie nudzi jak inni cienzko pracujom na hleb... dawac syganala na koma ze se flejmy forumowe urzadzacie to i ja do nich dolacze... byscie cos od siebie k#!@a dali a nie mi tu wy-(słowo na p)cie jakies teksty z bluzgatora :[

bring meh more flame! :OOOOOOOOOOO

falubaz
aha i nie instalujcie bluzgatora bo ma w sobie wirusy!
Termit
ZERO KIERUNKOWY - NIE
blacktyger
termit ty pedalski pedofilu ZERO KIERUNKOWY - TAK !!!!
Termit
> > > > >> >>> Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mowi: Panie,
> > > > >> mam taki numer, >> >>> że >> >>> ludzie oszaleją! Będzie
> > > > pan milionerem!
> > > > >> >>> Dyraktor na to: Spadaj mie pan! Mam dobry program i nie
> > > > >> potrzebuję >> >>> żadnych >> >>> nowych numerów.
> > > > >> >>> Facet: Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana
> > > > >> przekonam.
> > > > >> >>> Dyrektor: No dobrze, mów pan, ale szybko.
> > > > >> >>> Facet: Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku >>
> > > > obwieszony balonami.
> > > > >> >>> Balonami z gównem. A na arenę wjeżdzają konie. Na każdym
> > > > >> koniu amazonka.
> > > > >> >>> Z
> > > > >> >>> łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unoszą
> > > > >> łuki. Zaczynają >> >>> strzelać do balonów. Przebijają je po
> > > > kolei a całe gówno >> spada na dół.
> > > > >> >>> Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte.
> > > > >> Widzowie w
> > > > >> >>> gównie,
> > > > >> >>> arena w gównie, orkiestra w gównie, konie w gównie, >>
> > > > amazonki w gównie.
> > > > >> >>> I wtedy wchodzę ja... Cały na biało.
Shynshylla
o curwa ale kyrk ohmy.gif
jarpen
propunuje przeniaść temat do flame
blacktyger
proponuje abys sie zamknal, jak nie masz nic do powiedzenia, warzywie. mysli ze ma 30 iles godzin RtCW i jest odlskulowiec. Zapodal na noc wlaczonego wolfa i kozaczy warzywo. Twoje posty wegetuja na pozomie niedojrzalego pomidora z wegierskiej metalowej szklarni.
evil_lord
im0 gej (historia sie potwtarza ?)
jarpen

mysli ze ma 30 iles godzin RtCW i jest odlskulowiec.

kto ma 30 pare godzin biggrin.gif

Twoje posty wegetuja na pozomie niedojrzalego pomidora z wegierskiej metalowej szklarni.

nie zaprzecze lubie takie pomidorki a ty mój misu pysiu?
blacktyger
evil pedale wcześniej było gej im0 a teraz, napisalem im0 gej - historia sie nie powtarza - piszemy nowa !
Sylphir
blacktygej c@#! ci w dupe, falubaz (słowo na p)e cie, evil smierdzisz k#!@a c@#!em elo a tranx to juz nawet nie mowie sad.gif!!!!!!
evil_lord
QUOTE(blacktyger @ 9:27, 15 12 2005) [snapback]55735[/snapback]

evil pedale wcześniej było gej im0 a teraz, napisalem im0 gej - historia sie nie powtarza - piszemy nowa !

GEJ IM0 !!!!!!
ymma
GEJ IM0 !!!!!!

???? Toć to tytuł ostatniego artykuły w "Gejzerze" napisanego przez niejakiego Czarnego Tygryska, swoją drogą wielce zasłużonego, dla społeczności, do której owo pismo jest kierowane i myśle, że takie cytowanie bez przypisu skąd się ów cytat wzieło jest PLAGIATEM!

Ps. pismo to oczywiście wpadło mi ZUPEŁNIE przypadkowo do reki, kiedy przeglądałam gazetki tranxa (był tam również równie interesujący magazyn pt "Adam" polecam!)tongue.gif
jarpen
rzeczpospolita gejowska
a może lesbijska?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.