Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiego koloru chcielibyscie miec swoje mp40 ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
TgcRap4
Gdyby mozna zmieniac kolor swojego mp40 to jaki kolor byscie najchetniej wybrali? A moze wolelibyscie jakis wzorek na swoim mp40? Ja osobiscie chcialbym miec mp40 w kolorze teczy, to dopiero by bylo biggrin.gif!
FWRaven
mi tam pasuje jaki jest chociaz mogl by byc w paski powiedzmy niebiesko-zolte albo czarno-czerwone >:[
Macho
ja bym chciał krwisto-czerwony
evil_lord
ŻÓŁTO-NIEBIESKIE BARWY KRÓLEWSKIE
falubaz
ŻÓŁTO-NIEBIESKIE BARWY KRÓLEWSKIE

ku.rewskie??
HawK_
Rozowy >all
kaurz
taki, jak ten colt :d

IPB Image
morpho
LOL @kaurz biggrin.gif taki colt to moje marzenie biggrin.gif
ymma
Kolor jest nieistotny, najważniejsze, żeby na każdym było wygrawerowane - KOCHAM YMMĘ, ewentualnie, YMMA JEST WIELKA, no od biedy CHCĘ BYĆ TAKI JAK YMMA!!!
tester_beta
QUOTE(ymma)
Kolor jest nieistotny, najważniejsze, żeby na każdym było wygrawerowane - KOCHAM YMMĘ, ewentualnie, YMMA JEST WIELKA, no od biedy CHCĘ BYĆ TAKI JAK YMMA!!!

i łuski ze zdjeciem ;]
jarpen
w csie był taki za!@#isty mod co bronie wyglądały jak pistolety i karabinki na wode [oczywiście obrażenia te same], granat to woreczek z wodą, nóż to kredka [taka wielka] tongue.gif
ogólnie to było za!@#iste
krawiec[PL]
hyh bten colt wymiata:D ale w sumie fajnie by bylo jak by lepiej odwzorowany ....bo jest za bardzo kwadratowy co prawta thomson jest caly jedenym wielkim kwadratem:D:D ale moglo byc lepsza tekstura
bakus_pl
Ja bym chciał w moro :]
jarpen
widziałem dziś nowe modele apteczek i amunicji na jakiś zachodnich warzywniakach
apteczka to coś tak prezent w telewizji [takie kwadratowe opakowane w kolorowy papier], a amunicja to zwykła amunicja tylko że z czarną wstążką
Authority
Na polskim serwerze et.armasan.pl na okres zimy alianci maja czapki mikolaja, axis rogi renifera, a ammo i apteczki mają czerwone kokardki...
jarpen
czapki są już od 2003 roku [najpierw były chyba na DoDzie], ale rogi pojawiły się później. Dawniej i alianci i niemcy mieli czapki. Teraz jest troche z dupy bo czerwony sie rzuca w oczy i łatwo można hsy strzelać, a rogi som brązowe, więc trudniej trafić
GregorKS
Po co zmieniać kolory broni i dodawać czapki żołnierzom? Cieszcie się grą bez modów i już. tongue.gif Grałem na serwach świątecznych (kijowe).

PS. Mój pierwszy post.
HawK_
Btw. Umie ktos zrobic swiateczne mp-40? No takie w ksztalcie choinki z bombkami i gwiazda w miejscu gdzie znajduje sie gwint lufy.....

Prosze o szybki kontakt ph34r.gif
conish
Gwint lufy to sie znajduje w lufie i raczej gwiazdki tam nie zobaczysz.
HawK_
Gwin znajdu sie na cale dlugosci lufy, takze przy wylocie, tak wiec chyba da rade wsadzic tam taka "choinkowa" gwiazdke. Btw. juz po swietach i mysle ze projekt ruszy dopiero na wielkanoc a mp-40 przybierze ksztalt pisanki wielkanocnej ph34r.gif
conish
Oj... nie do konca... Na kocnu lufy mp40 znajduje sie nakretka chroniaca gwint i sluzaca do nakladania nasadki do tak zwanego slepego strzelania...
HawK_
Od 1942 nie robiono juz tzw. "cwiczebnych" MP-40. Uparaszczajac produkcjie i zwiekszajac tym samym celnosc tego jakze wspanialego karabinu
BoogeyMan
ja chcialbym miec mp40 koloru różowego smile.gif wrauuu... tongue.gif

hehe najfajniej by wyglądał mp40 w kolorach tęczy albo niczym pszczółka tongue.gif
moro też może byc smile.gif
PIOTREK PL
BŁEKIT
[/i]
warmer
mi by pasowalo w ciapki jak maja krówki na polach xD i zamiast lusek mleko wypadalo:D

PIJ MLEKO....OSTEOPOROZA CZEKA
CyRyL
[font=Arial]Ja chciałbym mieć koloru[color=#FF6666]Czerwono[color=#330033]-Czarnego
BoogeyMan
heh i teraz was zagnę tongue.gif podsumowanie posta... to se zrobcie biggrin.gif
africa
A ja kocham mp 40 takim jakim jest laugh.gif

Przydało by się za to wprowadzić możliwość "zacinania się" mp40, tak jak to było na wojnie... ale jeśli chodzi o mecze klanowe... tongue.gif

africa
PRYSZCZOJAD [PL]
conish Napisano 13:29, 29 12 2005
Gwint lufy to sie znajduje w lufie i raczej gwiazdki tam nie zobaczysz.

HawK_ Napisano 5:24, 30 12 2005
Gwin znajdu sie na cale dlugosci lufy, takze przy wylocie, tak wiec chyba da rade wsadzic tam taka "choinkowa" gwiazdke.

Gwinea jest Nowa wiec nie wyrosły tam raczej choinki wiec tam nie ma gwiazdek
rudy^
ja chce miec w zebre... :]
SPIDIvonMARDER
Idealnie czarny, z krwistoczerwonymi elementami (spust, przelanczniki itp.)
kaurz
i rurzowom kokardom?

ortografia, man!
MorFeuS
Ja bym chciał miec mp40 przypominajacy wygladem dildo :(
SPIDIvonMARDER
CYTAT(kaurz @ 20:46, 2 04 2007) [snapback]60719[/snapback]
i rurzowom kokardom?

ortografia, man!

Sorry, ale mam problem z polskimi czcionka. Raz są, raz nie. Robię, co mogę.
A co do kokardki, to chyba nie wchodzi w grę.... turned.gif
Jo0zek (chaos.mage)
Ja bym chcial z kokardka...
MorFeuS
dildo
sno0op
ja chcialbym miec w kolorze srenym z lufa żółtą :D
Estaloth
Szczęśliwy user drawgun 0 since 2004, moze byc i z żółtą lufą.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 16:14, 2 04 2007) [snapback]60709[/snapback]
Idealnie czarny, z krwistoczerwonymi elementami (spust, przelanczniki itp.)

Po namyśle dodałbym jeszcze kolorowe naboje (łuski granatowe, czubki czerwone).

COOOOL!
MorFeuS
W ogóle po co ten temat powstał? By poznac gejowskie zapędy userów??

EDIT: tia, temat powstał przez tgc, zwolennika stalina i geja IV RP:D
QbicA
Kolory nie mogą być rozpraszające,mp40 ma dobry kolor podobnie jak thompson i tak musi być :))
SPIDIvonMARDER
CYTAT(MorFeuS @ 19:46, 5 04 2007) [snapback]60790[/snapback]
W ogóle po co ten temat powstał? By poznac gejowskie zapędy userów??

EDIT: tia, temat powstał przez tgc, zwolennika stalina i geja IV RP:D

Myślę, że także po to, aby odkryć najbardziej zepsute zakamarki naszego zmysłu estetycznego............... wacko.gif wacko.gifwacko.gif

Udało się!
suchypg
mi tam pasuje tak jak jest ;P ale jak już to mógłby być w żółto-biało-zielone pasy !!! ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.