Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile lat ma medyk i inżynier
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Padolec PL
Ile lat ma medyk w Allied lub inżynier w Axis?
Swiety
Inżynierem (bez magistra) zostaje się z reguły po skończeniu Politechniki czyli już nawet mozna po 23 roku zycia.

Natomaist z medykiem jest gorzej bo najpierw musi skończyć długie studia medyczne, potem zrobić staż i specjalizację.

Żeby zostać fopsem trzeba skończyć jakąś szkołę wojskową. Ale po skończeniu zostaje się na początek pod-fopsem czyli trzeba czekać na awans.

Najmłodszy jest soldier bo biorą go w kamsze już od 18 roku życia.

Nie wiem jakie są wymagania co do szpiega. Musisz się zapytać w ABW czy innym KGB o wymagania.
TgcRap4
Niestety nie znam medyka z Allies, ale za to medyk z Axis jest moim kuzynem i ma 22 lata :U.
falubaz
QUOTE(Swiety @ 15:30, 13 12 2005) [snapback]55649[/snapback]

Żeby zostać fopsem trzeba skończyć jakąś szkołę wojskową. Ale po skończeniu zostaje się na początek pod-fopsem czyli trzeba czekać na awans.

afaik pod-fopsem mozna juz zostac po wojskowej w jakims ogolniaku, ale po takiej tylko ammo sie rozdaje, najlepiej w respie, a na normalnego to trzeba znac angielski.
blacktyger
i umiec sie bic bo duzo jest rasistow
PRYSZCZOJAD [PL]
MEDYK W ALLANACH MA TYLE LAT CO MEDYK W AXISACH
IŻYNIER W AXISACH MA TYLE LAT CO INŻYNIER W ALLANACH
TgcRap4
' date='8:39, 14 12 2005' post='55695']
MEDYK W ALLANACH MA TYLE LAT CO MEDYK W AXISACH
IŻYNIER W AXISACH MA TYLE LAT CO INŻYNIER W ALLANACH

Gowno prawda, na pierwszy zut oka widac ze ten w allies jest starszy. Pozatym jak juz wspomialem jestem spokrewniony z medykiem a axis i wiem lepiej ;c
falubaz
IPB Image

jak widac co do medyka tgc ma racje, a ciec po budowlance jest znacznie starszy. widac to po miedzy innymi wiekszych zmarszczkach, zmeczeniu skory sloncem itd. a niemiecki inzynier ma kozacka dziure w brodzie gdzie chowa miny
kaurz
zejść mi ze starego, warzywa
Docteor Syringe
Apropo screeen'a falubaz'a - zawsze mi się wydawało, że med w axis ma jaśniejsze włosy i jaśniejszy zarost(imo jest też mniej ogolony). unsure.gif Jenak nie mam zamiaru się czepiać. biggrin.gif falubaz skąd masz takie fajne screeny ? thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.