Szanownie Prosze Panstwa o Pomoc. Mozliwe ,ze ktos przedstawil juz ten problem jednakze nie moge uzyc opcji szukaj iz gdy jej uzywam wylogowywuje mnei z forum ( zarowno W Operze FireFoxie IE itd). Problem wyglada nastpeujaca : Za kazdym razem gdy wejde na dowolny server po kilkunastu sekundach et mi sie zacina i wyskakuje blad : Server Disconnected . You have bee kicked via PunkBuster ... Violation ( GAME INTEGRITY ) #20006
Hm... z tego co wiem, takie rzeczy się włączają gdy się ma cheaty włączone. Wyłącz cheaty

Ale mogę się mylić....
Ostatni raz tlumacze:
Violation ( GAME INTEGRITY ) #20006
Znaczy, ze wplywalismy w jakis sposob na gre. Moga to byc cheaty, moga byc wlasne zdupy mody, moze to byc grzebanie w pakach, moze to byc okres tesciowej. W kazdym razie mozna zastosowac reinstal (trudne slowo?) et i musi byc dobrze (chyba, ze wrocimy do cheatow).
conish jestes w bledzie

jak ci to wyskakuje to sie odpala plik pbweb.exe z foldera PB w katalogu wolfa i czeka az sie pb zaktualizuje, wbija sie na serwer i sie gra i po problemie a nie jakies czity
ludzi co wam tylko cziter czity itd. sie porobilo
Zaden z nas nie ma racji. Ten blad pojawia sie gdy pb nie moze sprawdzic dysku, co moze oznaczac czita, ale nie musi. Proponuje sprawdzic dysk.
topkiller
21:44, 8 01 2006
Co niektorzy chya nie wiedzą od czego ten błąd jest i bzdury piszą. Wejdź w Options/View/Corona Distance --------->> ustaw co bądź byle nie OFF/no/none - juz nie pamiętam. Najlepiej ustaw Near lub Normal. Sam miałem ten błąd i to nie jest żaden cheat

. Za Cheaty są bany a nie kicki
QUOTE(topkiller @ 20:44, 8 01 2006) [snapback]56450[/snapback]
Za Cheaty są bany a nie kicki
Najpierw kikuje na pare minut, a potem dopiero dostajesz bana
cisek90
22:35, 22 02 2006
ej co wy pieprzycie o tym błędzie, moj kolega dopiero co wolfa wgral i ma ten błąd przeinstalowywal juz ze 3 razy na inne dyski i nic:[ wy jajo o tym wiecie nie umiecie zrobic nawet:[
Pomoge Ci. Blad nie musi byc na dysku z et. Spadaj.
Topkiller i cisek - eksperci od siedmiu boleści. Jak macie pisać bzdury to już nic nie piszcie.
Conish jasno wytłumaczył
dam rade zeby tez wyczyscic z rejestru wszystkie wpisy et, ale zrob to juz do uninstalce.
wejdz w uruchom wpisz regedit nacisnij ctrl+f wpisz wolfenstein i jak znajdzie jakis wpis to delete.potem wal f3 to czasu jak sie pokaze, ze nie ma juz wiecej wynikow.
potem zrob to samo z haslami enemy territory, et, punkbuster, punk buster i pb
tylko uwazaj, zebys nie usunal niewlasciwych wpisow, bo mozesz sobie z!@#ac kompa
topkiller
21:19, 17 03 2006
QUOTE(Swiety @ 20:24, 2 03 2006) [snapback]57016[/snapback]
Topkiller i cisek - eksperci od siedmiu boleści. Jak macie pisać bzdury to już nic nie piszcie.
Conish jasno wytłumaczył
Wiesz ja dobrze wiem o co biega więc nie musisz mi mówić o jakichś ekspertach .....

. Poza tym to sie pojawia od wpisania komend cheat protected. A jak nie wierzysz to sam sprawdź ekspercie
Mam nadzieje, ze wielki ekspert topkiller czytal to:
http://www.punksbusted.com/forums/index.ph...findpost&p=7675oraz probowal wpisac komende (na przyklad r_noportals 1) na serwerach z pb, wejsc z taka komenda na serwer z pb.
Mam rowniez nadzieje, ze wiecej nie bedzie uzurupurowal sobie miana eksperta do ktorego tak mu daleko jak orange ekstraklasie do premiership
shalashaska
15:44, 14 04 2006
Moje pytanie kieruję do Conisha-jakbyś zaregował gdybyś grał mecz np.w CB i przeciwnika dwukrotnie kopło za Violation ( GAME INTEGRITY ) #20006?
Pewnie nic bym nie zrobil. To blad a nie cheat. Poza tym... nie wiedzialem, ze sie jeszcze gra w cb
shalashaska
22:10, 14 04 2006
Z CB to przykład
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.