Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kick z servera! jak zaradzić
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
michaln007
Mam pytanko co można zrobić jeśli cie ref kopnie z serverka jeśli mam neo restartuje ją i dalej nie moge wejść, restartuje komp dalej nie moge.I w nadodatek trzeba czekać 999min.Jest może jakis progs albo sposób by mozna było wejść ?? bez zbednego czekania
Swiety
QUOTE(michaln007 @ 21:44, 16 12 2005) [snapback]55782[/snapback]

Mam pytanko co można zrobić jeśli cie ref kopnie z serverka jeśli mam neo restartuje ją i dalej nie moge wejść, restartuje komp dalej nie moge.I w nadodatek trzeba czekać 999min.Jest może jakis progs albo sposób by mozna było wejść ?? bez zbednego czekania

Zasadniczo na tym forum nie udziela się informacji jak omijać bany/kicki

Zasadniczo kto ma wiedzieć ten wie jak to omijać

Zasadniczo to nawet po lekturze niektórych topików na forum można się tego dowiedzieć bez pytania.
michaln007
QUOTE(Swiety @ 3:22, 17 12 2005) [snapback]55786[/snapback]

Zasadniczo na tym forum nie udziela się informacji jak omijać bany/kicki

Zasadniczo kto ma wiedzieć ten wie jak to omijać

Zasadniczo to nawet po lekturze niektórych topików na forum można się tego dowiedzieć bez pytania.

A mógłbyś mi to zdradzić na PM albo pokazać te topiki bardzo mi zależy a jeśli to wiesz to pleas help me:D.
Nigdy mi sie kicki nie zdażały na tym serku żebym po restarcie neo nie mógł wejść ale teraz nową wersje et pro zainstalowali i chyba dlatego sie nie da tego obejść.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.