Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oszuści
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
PitaGieras
Tworze ten temat ponieważ nie mogę wytrzymać widząc, że wszyscy wokół mnie na każdym serverze oszukują.
Proponuję zamieszczać tutaj wszelkie filmiki na których uwiecznione są osoby cheatujące. Oczywiście z dowodami, np. widok ze speca.
W dołączonym przeze mnie filmiku cheatują 4 osoby lub więcej.

(18.12.2005 | 14:30 | 85.14.68.2:27966 | Etmain)
Radar
nikczemnySELER
Pozwlilem sobie ogladnac to demko i nikt na nim nie gra z czitami.
Wiec toche wiecej samokrytyki Panie PitaGieras ;P

edit: ogladalem caly
PitaGieras
QUOTE(nikczemnySELER @ 17:37, 18 12 2005) [snapback]55826[/snapback]

Pozwlilem sobie ogladnac to demko i nikt na nim nie gra z czitami.
Wiec toche wiecej samokrytyki Panie PitaGieras ;P

Jesli obejrzales tylko 50% filmu to sie nie dziw, ja dopiero pod koniec na speca wszedlem i stwierdzilem ze to niemozliwe ze celownik z glowy na glowe przesuwa sie w 0,000001sec
morpho
Po!@#ana ankieta, zamiast podejzewac all o czity polecam wziasc sie do ostrego treningu :C
SpajdaPL
Fajnie im przeskakiwał celowniczek smile.gif
Niestety nie przyjrzałem się bliżej.
Next time nagrywaj bez głupich dadek o botach i innych pierdołach dłuższe dema, zrógb screena z GUIDami (polecenie /guids w konsoli) i będziesz mógł coś zdziałać.
PozdrO
PitaGieras
QUOTE(morpho @ 18:42, 18 12 2005) [snapback]55828[/snapback]

Po!@#ana ankieta, zamiast podejzewac all o czity polecam wziasc sie do ostrego treningu :C

Powiedz mi... Czy ja gdzieś napisałem, albo zrobiłem coś co pozwoliło Ci pomyśleć, że wszystkich wkoło podejrzewam o cheaty? Jestem po prostu zainteresowany jakie gracze ET mają doświadczenia z cheatami.
conish
(18.12.2005 | 14:30 | 85.14.68.2:27966 | Etmain)

Polecam gre na dobrych serwerach, nie jakis noname, z etpro i pb. I nie zakladac glupich topicow co to ich byly tysiace+1
tester_beta
QUOTE(conish)
Polecam gre na dobrych serwerach, nie jakis noname, z etpro i pb. I nie zakladac glupich topicow co to ich byly tysiace+1

Zgadzam sie...

Btw. jak dlugo grasz w ET ?
conish
Ja? smile.gif Tak jakos od lipca 2003.
Swiety
No może topic numer 1000 tego typu ale jeszcze nie było takiej ankiety.
Ankieta bardzo ciekawa i jej wyniki mogą być też ciekawe pod warunkiem że ludzie nie będą sobie robili w niej jaj.

YANEK!
Dodałbym jeszcze do ankiety: czy miałeś styczność z czitami ;S
conish
Niestety drugie pytanie jest zle skonstruowane. Jak odpowiedziec na pytanie "Czy nadal cheatujesz?" gdy dysponuje sie dwoma odpowiedziami tak/nie? Albo... nvm
blacktyger
historia sie powtarza ...

3x TAK!!!
PitaGieras
QUOTE(YANEK! @ 18:01, 19 12 2005) [snapback]55868[/snapback]

Dodałbym jeszcze do ankiety: czy miałeś styczność z czitami ;S

Hehehe, chyba kazdy mial tongue.gif
BTW. Podaj adresy tych "dobrych servow". Bardzo chetnie sobie pogram tam gdzie nie ma tych wszelkich aimbotow. I napisz jeszcze jaka to gra (etmain, etpro). Musze sobie sciagnac nowe EtPro bo nie gralem w wolfeta od... 0,5 roku...
conish
zawsze etpro

62.21.96.14:27960 -> znany i kochany icp. Tutaj dostaniesz sie do repki i pograsz milo (zartuje... nie czepiac sie)
213.200.95.51:27964 -> bio. i juz.
213.115.128.60:27960 -> efterek. Tutaj dostaniesz kicka za to, ze koles wlazl na Twoja mine.
PitaGieras
QUOTE(conish @ 20:46, 19 12 2005) [snapback]55873[/snapback]

zawsze etpro

62.21.96.14:27960 -> znany i kochany icp. Tutaj dostaniesz sie do repki i pograsz milo (zartuje... nie czepiac sie)
213.115.128.60:27960 -> efterek. Tutaj dostaniesz kicka za to, ze koles wlazl na Twoja mine.

Wszystkie te servery maja jakies dziwne mapki (guns, sw_oasis_b3) i wszystkie sa pelne. smile.gif To se nie pogram...
Macho
ja ci polecam serwery klanowe lub jakis znanych marek np. UPC 81.18.192.11:27960 albo wbijaj na niemieckie tam właściwie nie czitują
tester_beta
Hmm swojego czasu calkiem przyjemnie bylo na M8D'ach...

tutaj masz
IP: 212.112.49.178:27960
Name: M8D International Gamma @ www.m8d.org

HawK_
QUOTE(conish @ 18:46, 19 12 2005) [snapback]55873[/snapback]

zawsze etpro

Na ICP tez mozna dostac kicka za nic sad.gif Bardzo czesto zdarza mi sie ze lece za wlasnie za NIC, albo dla tego ze ktos inny chce wbic i kolega bedacy na serwie mu to umozliwia dajac vote kick ph34r.gif
EmbeZZlemEnt
bez czita ani rusz - lubie za!@#ac ammopackbotem i s(słowo na p)ilamisiemysz botem. ogolnie to jest klimat i tak wogole to wszyscy czituja same czity i haxy
falubaz
Na ICP tez mozna dostac kicka za nic Bardzo czesto zdarza mi sie ze lece za wlasnie za NIC, albo dla tego ze ktos inny chce wbic i kolega bedacy na serwie mu to umozliwia dajac vote kick

no wiesz hawku, sa pewne granice przyzwoitosci ktorych trzeba sie trzymac, inaczej kick ;o0o0o
HawK_
QUOTE(falubaz @ 0:15, 20 12 2005) [snapback]55885[/snapback]

no wiesz hawku, sa pewne granice przyzwoitosci ktorych trzeba sie trzymac, inaczej kick ;o0o0o

Mozesz mi powiedziec jakie taki mini poradnik, bylbym zobawiazany...
PRYSZCZOJAD [PL]
TAK CZATOWAŁEM NA ONECIE
MAM ZAMIAR ROBIĆ TO DALEJ
CZATY>GADU-GADU
shela
a tak sie az pofatygowalem sprawdzic jak wyglada sprawa na serwerach z etmain/etpub ...

doszedlem do jednej konkluzji .... nalezy powolac komisje sledcza i wyeliminowac takie serwery z ET ohmy.gif

smieszne prawda?

ale niestety po wejsciu na jakikolwiek serwer (pomijajac fakt ze caly hud mi sie z!@#al z wiadomych wzgledow i inne takie (słowo na p)y...) panuje wrecz paranoja na temat haxow ... nei wazne czy ktos ma, czy nie ma wszyscy siebie na wzajem oskarzaja o posiadanie ... oczywscie pomijajac fakt ze srednio przynajmniej 2-4 osob na serwer posiadaja rzeczywscie haxy ...

na serwerach z etpro (publicznych rzecz jasna)
nie panuje taki klimat, a bezpodstawne oskarzenia padaja tylko w sytuacjach gdy na serwer wejda prawdziwe warzywa ... nie mniej jednak zeby znalezc haxa (no oczywscie poza serwerami UPC gdzie pb jest aktualizowane raz na ruski rok i spodkac kolesia z hakims hackiem wcale nie jest trudno) to na serwerach na ktorych admini jako tako staraja sie w aktualizowanie na bierzaco PB i etpro takie sytuacje sie nie zdarzaja ....

na serwerach bez etpro ludzie wrecz sie nosza z tym ze maja haxy ... i nawet podadza ci jego nazwe jak ladnie poprosisz ... inna sprawa ze nie wejda z takim hazem na serwer z etpro +aktualny PB bo haxy typu IceBot sa juz dawno wykrywane, chyba ze pojawi sie nowsza wersja, ale na pewnym forum mozna na bierzaco sledzic rozwoj najpopularniejszych haxow (ludzie dawniej zwiazani z ACA beda wiedzieli, o ktore forum chodzi) i nie bedzie najmniejszego problemu z szybka aktualka PB, o ile panowie z EvenBalance wezma sie do roboty .. bo czasami na aktualke PB mozna czekac dosc dlugo, a jak sie nawet im dostarczy paczke z haxem potrafia zwlekac kilka tygodni zanim sie wezma za nia ...

a teraz tak dla relaxu niech kazdy wejdzie na serwer bez etpro i zobaczy ile roboty odwalil Bani tworzac etpro ...

jarpen
wejdzcie na serwer bez pb.
tam to dopiero jest zabawa
wg. mnie średnia wieku czitera wacha się w granicach 12-13 lat i iq 20- no maksymalnie 30
np. gram i jakiś idiota na czacie się pyta jak włączyć wallhacka bo na razie ma samego aimbota i narzeka że mu źle przez to idzie

ps. przyznam się że kiedyś czitowałem smile.gif tylko na serwerach z pb i mnie ani razu nie złapali wink.gif
ale radze nie czitować bo przez to ogromnie traci się skilla i umiejętności, przecież wszytsko za ciebie robi komputer, co to za zabawa.
ps2. w rtcw mniej ludzi czituje [jeśli wogóle ktoś czituje] bo muszą zdobyć nowego keya, czyli kupić następny egzemlarz gry

ps3.co to za zabawa grać z czitami?
to samo co grać z kodami w sp.
mój kolega nie mogł przejsc rtcw z kodami a ja bez kodów przeszedłem na średnim poziomie wtajemniczenia wink.gif
ps3. nie wchodź na serwery powyżej 26 osób, ani na mody: pub i main [to nie mod]
czasem też czitują na shrubie,a le mało ludzi w niego gra
trzymaj się z dala od serwerów xpsawe-kopią prądem
shela
nie wiem co sie dzieje ... albo panowie od punkbustera wzieli sie ostro do roboty .. a moze bani cos zakombinowal... a moze haxiarze to kurewsko tempe masy ... a moze wszystko na raz ... od kiedy etpro 3.2.4 stal osie standartem na forum w ciagu ostatniego tygodnia pojawilo sie od c@#!a postow o hardware banach .... i bardzo dobrze ... niech maja za swoje ...

czonek wam w rzyc haxiarze ...
jarpen
wystarczy zmienne ip i usunięcie keya
w rtcw nie ma tyle cziterów bo boją się o swoje cdkeye, czego nie ma w et bo jest darmowe
MAGIRUS
odradzam upc,no chyba że chcesz patrzec jak aim oskarza aima ze ma aima. . . wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.