Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pan gej conish buahaha
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
robal79
walisz smuty to ty i dla ciebie jestem panem a nie ty dla mnie hehe chopie pie.d.l sie haha
robal79
a tak pozatym to sobie myslalem ze nie ma sensu z toba pisac szkoda czasu wiec dla mnie jest temat skonczony i i pisanie z toba tez. zegnam smile.gif bede musial byc powazniejszy i to olac
shela
moim zdaniem cudowny pbm sie szykuje dla Pana, panie wielce urazony ... adzilbym raczej sie nastepnym razem porzadnie zastanowic co i gdzie sie pisze ohmy.gif
Swiety
Pomimo świąt świąteczny nastrój mi się nie udzielił. To mój pierwszy ban od dłuższego czasu.
Takie zachowania nie będą tolerowane. Jak również cziterzy. Fakt że został trochę sprowokowany przez conisha ale takie zachowanie może być usprawiedliowione w stosunku do czitera.

Trzeba być wyjątkowym idiotą aby na tym forum pytać się jak ominąć bany za czity.

Nie wiem czy to czitował sam robal czy może jego brat,siostra, wujek czy ciocia czy może przypadkiem coś mu się samo ściągnęło na dysk. Nie interesuje mnie to.
conish
Delikatnie powiedziane podpuszczony. sry za zamieszanie i dzieki za zrozumienie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.