Mam pytanie czesto jak tak patrze na rozne odpowiedzi dotyczące pingu w Wolfie czestoi spotykam sie z nazwą Lagometr Domyslam sie ze to jest heh..cos do mierzenia pingu w Wolfie ALe gdzie to moge znalesc zkąd sciognąć:/ moze to juz jest w grze ajk tak to gdzie w opcjach jaka komenda pliska napiszcie:(
....RyanPL pozdrawiam
Swiety
17:46, 31 12 2005
1) Po uruchomieniu ET (można to zrobić np poprzez kliknięcie skrótu et na pulpicie ewentualnie kliknięcie podwójne na plik et.exe w katalogu z et) otwórz konsolę (za pomocą naciśnięcia klawisza "~" - tylda - który mieści się z reguły po prawej górnej stronie klawiatury pod klawiszem esc 2) Kiedy już otworzysz konsolę możesz w niej pisać różne rzeczy np komendy. Wpisz /cg_lagometr 1 i następnie naciśnij klawisz enter.
jarpen
20:09, 31 12 2005
można też sposoben n00ba wejść w opcje etpro, dalej w HUD, potem w next i przy lagometr nacisnac na "no", które magicznym sposoem przekształci się w "yes". Potem wystarczy kliknąć w "previous" i "back" nie dzienkój z gury
conish
15:40, 1 01 2006
offtopic...
Swiety ma jakas dziwna klawiature... ja esp i tylde mam po lewej stronie...
Swiety
23:10, 1 01 2006
Bo ja mam klawiature angielską przystosowaną do ruchu lewostronnego.
tester_beta
3:44, 3 01 2006
Monitor za plecami, a zamiast myszki noge weza... ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.