Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy najwyzszy tytul klanowy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
TgcRap4
Kiedy to w ostatni piatek jechalem autobusem do pobliskiego Wroclawia, zjesc pare kurczakow w KFC i napic sie piwa doznalem olsnienia. Pelnie funkcje CL klanu KmH od ponad 2 lat, co przestalo mnie juz podniecac. Dlatego postanowilem stac sie czyms wiecej. Oddalem CL Kozie a sam mianowalem sie generalissimusem czyli w skrocie GL. O ile CL musi sie ciagle (słowo na p)ic z wieloma czlonkami klanu, to GL zajmuje sie tylko CL. Ktos powie ze o-(słowo na p)nie 1 osoby, zamiast 8 daje mniej frajdy - ale sie myli. Otoz liczy sie jakosc a nie liosc! O-(słowo na p)nie CL z pozycji GL z pewnoscia daje wiele wiecej frajdy.
Druga ciekawa funkcje GL ktora wymylilem na poczekaniu pare minut temu jest to glowne zwierzchnictwo nad 2 (lub wiecej) dywizjami jednej gry (wtedy to moze o-(słowo na p)c kilku cl) albo nawet calego multiklanu grajacego w rozne gry (wtedy o-(słowo na p)nia jest co nie miara). Zecz jasna ze malo kto zna sie na CS, Q3, ET, W3 i bierkach elektronicznych ale GL zostac moze tylko ktos wybitny, ktory nie z jednej butelki tanie wino pil :U.

Pozdrawiam
Generalissimus TgcRap IV
Hptmm
zapomniales dodac ze jestes dziedzicem imperium kmh ;x
kichus
A ja bym chciał poprosic graczy i nie granie braundorfów i innych kapitylistycznych map!!!111
Macho
nadszedl czas stalinizmu na scenie ET wink.gif
bartek1
siemka z tej strony Bartek napewno mnie nie znasz ale mam pytanie nie wiem gdzie i jak zapisać sie do klanu wogule jakiegoś bo ja bym chciał byc w jakimś gram ponad pułtora roku i nawet nieżle mi idzie mam 17 lat. Jak Byś mugł udzielić mi jakiś wskazuwek prosze odpisz
conish
to prowokacja.
TgcRap4
QUOTE(bartek1 @ 13:47, 12 01 2006) [snapback]56491[/snapback]

siemka z tej strony Bartek napewno mnie nie znasz ale mam pytanie nie wiem gdzie i jak zapisać sie do klanu wogule jakiegoś bo ja bym chciał byc w jakimś gram ponad pułtora roku i nawet nieżle mi idzie mam 17 lat. Jak Byś mugł udzielić mi jakiś wskazuwek prosze odpisz

Niestety kolego, ale Cie zmartwie. Zapisy do jakichkolwiek klanow zostaly zamkniete cos okolo 2 lata temu :/ I juz niestety nie mozna sie zapisac do zadnego z klanow. Mozliwe ze kiedys to sie zmieni, moze zmieni to kolejny patcb albo nowe etpro? Miej nadzieje.

Pozdrawiam
GL TgcRap IV
Swiety
Nieprawda

Każdy Generalissimus może specjalnym dekretem przywrócić możliwosć zapisywania się do klanów !!
Macho
nasz generallisimus moze zrobic czystki w klanach zeby zrobic miejsce dla nowych kolesi i bedzie po problemie
kaurz
:C kichuś ma racje, nie grajmy tych wytworów kapitalistycznych świń, grajmy starą oasis i starego gr ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.