Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kick z serwera graczy z niestandardowymi znakami
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > To wszystko już było
lala87
Sprawa jest prosta. Co sie daje z przodu nicka zeby mnie nie mogli kicknac z serwa kiedys pamietalem ale mi sie zapomnialo odswiezcie mi pamiec.
shela
nic nie dodasz bo wywala cie po numerze slota i zaden znak na poczatku nicka ci nic nie da...proste prawda?
conish
I pomyslec, ze kiedys tacy beda rzadzic tym krajem...
lala87
QUOTE(shela @ 0:12, 12 01 2006) [snapback]56483[/snapback]

nic nie dodasz bo wywala cie po numerze slota i zaden znak na poczatku nicka ci nic nie da...proste prawda?

No dobra ale nie wszyscy o tym wiedza takze mozesz napisac czyzby to byl "?" albo cos w tym stylu?
Odbijając od tematu pamietam ze wpisywalo sie /players wyskakiwala lista z kolesiami i ID i pamietam ze mozna bylo dac kicka na KAZDEGO niezlazenie od teamu wlasnie po numerze slotu tylko cos tam sie wpisywalo pozniej jak sie mialo nr slotu pamietam ze cos/pb_sv_kick jakos tak tylko nie wiem jak dokladnie moze wy wiecie?

QUOTE(conish @ 11:49, 12 01 2006) [snapback]56486[/snapback]

I pomyslec, ze kiedys tacy beda rzadzic tym krajem...

Starsze pokolenia uczą mlodych polakow laugh.gif
conish
pb_sv_kick dziala tylko z rcona
? pojawia sie gdy uzyje sie nierozpoznowalnego znaku przez et. np ą, ę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.