Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozdrowienia ze swiata World of Warcraft
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
IC|Daxx
Dawno tu nie zagladalem (jakis rok moze dluzej) ale widze , że dalej to się kręci.
I gdzie ten zapowiadany "UPADEK" laugh.gif
Świerza krew, młodzi ambitni, starzy wyjadacze (Świety to Ciebie mowa) i jakos to trwa - oby tak dalej.
Pozdrawiam i zycze wszystkim oby za pare lat mieli tak dobre wspomnienia z tych wszystkich meczy,flejmow, FFA jak i ja.

GL
Swiety
QUOTE(IC|Daxx @ 9:37, 7 02 2006) [snapback]56738[/snapback]

Dawno tu nie zagladalem (jakis rok moze dluzej)

Żadna strata. Nic nowego.
evil_lord
wow też już ma swoje miesiace swietnosci za sobą. nadal jest to najlepszy mmorpg , ale już sie przejadł...
blacktyger
Bluznisz. L2 > wow.

evil_lord
ee tam l2 tez sie przejadł
Swiety
Wszystko się przejadło.

Wracając do wypowiedzi Daxxa. Dawałem chyba rok temu samemu ET jeszcze 1-2 lata życia.
Minął rok ET trzyma się w miarę dobrze - czy myliłem się ? w dużej częsci tak.

Ale diabeł tkwi w szczegółach. Mówiłem również że dana gra żyje dopóki nie pojawi się jej konkurent, kolejna wersja. I tak jest obecnie. Dla osób preferujących typ hry taki jak w RTCW/ET obecnie nie ma innej rozsądnej alternatywy.

Mówiłem również, że w przypadku większości gier nawet po wielu wielu latach jest jakaś szczątkowa scena. Czyli w tym sensie nie ma gier które umierają.
Termit
Posstaffiam fszyskich polakuff z salego sersa wam blogoslawie
blacktyger
hahahah termit ownz.
TgcRap4
ET juz dawno umarlo, to co sie teraz dzieje to mozna nazwac jedynie ET-Zombie. C@#!nia nad c@#!ami panowie, chunia...
jarpen
e tam. według mnie, ia dłużej jest et to tym mniej przybywa nowych graczy, a dawne warzywa po mału się uczą.
sam to zauważyłem. nawet nexus już ma chyba TYLKO 56 slotów, czy coś biggrin.gif

ja tam do klanu nigdy nie pójdę [nauka, koledzy, dziewczyny JESZCZE nie mam] i dla mnie to lepiej, bo nie gram po 16 godzin dziennie, dzięki temu mam jeszcze oczy, ale nie mam specjalnych umiejętności.
falubaz
IPB Image

jak widac gorne i dolne widelki na nowo powstalym indexie podniecenia sie zblizaja. ostatnia ramka przedstawia okres do wyjscia rtcw2 czy tez mptestu. ;[
Swiety
ROTFL jaki pro wykres
ChoX
hahahah falub ownz.

pozdro tygej
evil_lord
Swięty daj mi z 1000 postów bo sie czuje nieswojo wśród osób majorów z żółtymi listkami sad.gif
R4dko
swoj milo spedzony czas przed et mam juz sa soba, teraz ta gra jest jakas nijaka tongue.gif. poki co jeszcze sie mecze z wowem (Daxiu zalatwiaj wejsciowke do mesme smile.gif) ktory jakos daje rade.

greets
Pio
QUOTE(IC|Daxx @ 10:37, 7 02 2006) [snapback]56738[/snapback]

Dawno tu nie zagladalem (jakis rok moze dluzej) ale widze , że dalej to się kręci.
I gdzie ten zapowiadany "UPADEK" laugh.gif
Świerza krew, młodzi ambitni, starzy wyjadacze (Świety to Ciebie mowa) i jakos to trwa - oby tak dalej.
Pozdrawiam i zycze wszystkim oby za pare lat mieli tak dobre wspomnienia z tych wszystkich meczy,flejmow, FFA jak i ja.

GL

Hehe stare dobre czasy ktore juz moze nigdy nie wroca smile.gif
Ale ludzie z tamtego okresu nadal sie trzymaja razem. Jak juz mowil Daxx aktualnie gramy se w WoWa ( czesc IC, C4 i Poison) czekajac na kolejny FFP smile.gif

Pozdrowienia dla starej gwardi wink.gif

ps. z nudow przejrzalem se dzisiaj to forum i odkrylem ten topic, ale cos brak tu flejmowi klotni smile.gif Nudnawa i za grzeczna ta scena sie zrobila biggrin.gif

QUOTE(R4dko @ 19:23, 14 02 2006) [snapback]56855[/snapback]

swoj milo spedzony czas przed et mam juz sa soba, teraz ta gra jest jakas nijaka tongue.gif. poki co jeszcze sie mecze z wowem (Daxiu zalatwiaj wejsciowke do mesme smile.gif) ktory jakos daje rade.

greets

a Ty gdzie zes zniknal ? Juz Cie od 3 miesiecy nie ma sad.gif
tranx-san
radko co sie stauo?

mnie sie znudzilo et, l2, nawet wow, nie gram w nic i jakos dobrze mi z tym ;[
blacktyger
Mnie rowniez zarowno et, q3 jak i l2. Gram w rtcw :<.
R4dko
ano narazie gram w inna gre, "kursy prawa jazdy kat. B" tongue.gif. w wakacje moze wroce do wowa, jak bedzie czas. biggrin.gif

PS. Pio jak tylko wejde do gry to licze na invajta do mesme !;)
evil_lord
szkoda ze wszyscy wiążemy z rtcw2 ogromne nadzieje, a może być podobnie jak z q4 - gra dobra, ale...nie jest to coś, czego wszyscy oczekiwali

mysle ze jak rtcw2 jest robiony na konsolę, to nic dobrego z tego nie może wyjść

to tak apropo tego starego wykresiku falubaza....

a co do WoWa, to najlepszy do tej pory mmo, co nie znaczy, że bez wad

ps. wiadomo jaka rasa alliance będzie ?
ymma
Wiadomo - małe evil-Lordki - o połowe mniejsze od maślaków (czyt. gnomów), tylko bardziej zajadłe ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.