Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co was wk#!@ia ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
evil_lord
Topic bardzo ambitny, jak nie robisz 12312 xp na mape odpusc sobie.

mnie wk#!@ia to, ze jest !@#ana pogoda, ze szkola ssie na calosci, ze chodze do humana a mam same p!#@y z historii, ze w rząd (słowo na p)i sie miedzy soba zamiast robic cos dla kraju, ze miekszam w miescie które kojarzy się z Rydzykiem a nie np. z Elaną, czy juz tymi piernikami :/, ze do wakacji jeszcze w c@#! czasu, ze scena upada i forum też

napiszcie co was wk#!@ia, oraz sposoby by przezwyciezyc depresje, oprocz alco i zioła bo to juz kazdy wie

pozdRo 600

Estaloth
a mnie wk#!@iaja głupie topici zakładane przez jeszcze głupszych userów (czyli np. ten) :U
falubaz
palenie ziola i alku jako sposob na depresje nie jest najlepszym sposobem. wogole ta depresja to jakis feik.

zycie poza internetem>internet
blacktyger
A mnie wk#!@ia ze jak chce napisac 2 posty to nie moge i mi sie odechciewa czekac, wk#!@ia mnie wieczny DOWN srv. priv l2, wk#!@ia mnie ze nie gralem pol roku w et i mnie bijom (to akurat zadna nowosc), wk#!@ia mnie rowniez, ze w niedziele ostatni dzien ferii, na ktorych NIC k#!@A NIE ZROBILEM. No i niezmiernie mnie fkurfia telewizor ktorym nic nie ma, wk#!@ia mnie ze ciagle mowie wk#!@ia, i ze i tak nikt tego nie zobaczy. I Wy mnie wk#!@iacie!

A wiecie jak mnie wk#!@ia xfite ktory pokazujeile zycia przy l2 marnuje? NIE WIECIE I TO TEZ MNIE W K U R W I A!
evil_lord
QUOTE(Estaloth @ 22:46, 8 02 2006) [snapback]56763[/snapback]

a mnie wk#!@iaja głupie topici zakładane przez jeszcze głupszych userów (czyli np. ten) :U

esti, nie pamiętasz wujka ?
Dmitri
Mnie wk#!@ia moja szkoła, brak czasu na wsyztsko i to ze 80% mojej klasy to rolnicy i ze evil0 to c@#! i ze Rokita dzisiaj był w szkole a sie k#!@a mi nie uklonil cham jeden !!!!!!!!!!!! To mnie wk#!@ia !!!!!!!!!!
falubaz
ooo jak juz sie ktos dmitriemu nie klania to mnie to tez wk#!@ia
Swiety
Po czytaniu tego forum to mnie już nic nie wkurwia.
D!z3l
Witam po dość długiej przerwie. Mnie wk#!@ia najbardziej to że niemam juz netu w domu od kilku miechów !! Wrrrrrr sad.gif(
evil_lord
QUOTE(D!z3l @ 10:02, 10 02 2006) [snapback]56791[/snapback]

Witam po dość długiej przerwie. Mnie wk#!@ia najbardziej to że niemam juz netu w domu od kilku miechów !! Wrrrrrr sad.gif(

wyleczony smile.gif
TgcRap4
Chamstwo
Wiocha
Kłamstwo
Zocha
To mnie wk#!@ia

Stare cyce
Gruba dupa
Dużo wągrów
Pryszczy kupa

To mnie wk#!@ia

Słoma z butów
Sk#!@ysyństwo
Czarne gówno
Czerwone świństwo

To mnie wk#!@ia

Starcy dzieci
I pedały
Ruski system
Doskonały

To mnie wk#!@ia
tranx-san
a mnie wk#!@ia estaloth, kiedys dla zabawy pojade do niego i go profilaktycznie odstrzele... smile.gif
blacktyger
agree
tranx-san
-17:20:15- ו•••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••• ••• •• •• •• • •
-17:20:15- • Query with (Estaloth) ([email protected])
-17:20:15- • Total queries: 2371 (~3.8 per day)
-17:20:15- • Queries today: 3
-17:20:15- • Common channels: +#wolfpl
-17:20:15- ו•••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••• ••• •• •• •• • •

-17:20:15- <Estaloth> nienawidze cie :U

jak dla mnie OWNED!

chyba jestem na czarnej liscie estalotha, back obronisz mnie przed czarna mafia z!@#anych dzieci chaosu ?
blacktyger
Co tylko zechcesz!

BTW. zz l33t sygnatury 'Contact' (musi byc po ang, przeciez to polskie forum), usunal jakis link (do innego forum?). Ciekawe ...
Sagitarius
a mnie wqr....kolesie co myślą że jak pograją sobie po 10 godzin dziennie, a ja stary wyjadacz wpadne raz na tyidzien i sie smieja, myslac ze nie wiadomo jacy to oni pro są..

eot..
blacktyger
jesli Cie to wqurwia to jestes taki jak oni sad.gif
tranx-san
teraz mnie wkur.wia to ze do wyplaty jeszcze troche a ja juz nie mam za co chlac :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.