Z thopmsona/mp40 wyciagam 20-40%. Przewaznie 31%. Jak to wyglada u dobrych graczy? Nieraz sie zastanawialem czy koles majacy 45-55% przez bardzo dlugi czas to po prostu dobry gracz czy smiec.
temat był już wałkowany chyba no ale nic.
cziterzy [aimbot] nie mają więcej niz 70%, z uwagi na rozrzut i tego że sami nie umieją strzelac.
dobrzy gracze dobijając ciała zminiejszają sobie celność tak samo jest strzelając hedy-dużo pocisków mija wroga.
grając pfem ,granatami, satchelem, puchą, arty itd. możesz wyciagnąć celność powyżej 100%
czyli zależy kim grasz i jak grasz
ja sam mam celność 30-40%
QUOTE(Robbo @ 20:25, 20 02 2006) [snapback]56908[/snapback]
Z thopmsona/mp40 wyciagam 20-40%. Przewaznie 31%. Jak to wyglada u dobrych graczy? Nieraz sie zastanawialem czy koles majacy 45-55% przez bardzo dlugi czas to po prostu dobry gracz czy smiec.
Koleś mający 55% acc nie może być dobrym graczem bo to oznacza że nie dobija przeciwników. Onzacza że biega tylko za łatwymi fragami, że będzie się czajnikował pół godziny żeby zrobić anala. Oznacza że ma dobrego aima ale w sumie chuj z niego nie pożytek.
Dobijanie nie zmniejsza acc ;0
blacktyger
9:38, 23 02 2006
tylko nozem ...
Sir_Ace[PL]
21:54, 6 03 2006
Nie no, dopry panzer przy łudzie szczęścia wyciągnie "nieco" ponad te 50%
hmmm. przy ŁUCIE szczescia to nieco ponad 200% imo.
zreszta gadanie o acc jest tak samo postepowe jak gadanie ile sie ma xp na mape.
tranx-san
0:12, 7 03 2006
ja ostatnio mam 50% acc ... z trafiania kluczem do drzwi frontowych po pijaku...
uuu tranx to widze ze forma rosnie ;>
nie forma, tylko klub AA robi swoje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.