michaln007
11:03, 5 03 2006
Mianowicie czy jest takie coś ze jak strzele heada i gość padnie to zeby pokazało mi sie to gdzieś na monitorze mp. Head shot!! czy jest takie coś. I drugie pytanie gdzie w cfg sie zmienia ze jak trzymam granata to pokazuje mi sie napisy ze trzymam granat ??
southorn
23:34, 5 03 2006
Musisz sobie najpierw odpowiedzieć na zaje-biście ważne pytanie:
PO CO?
...
michaln007
16:54, 6 03 2006
QUOTE(southorn @ 0:34, 6 03 2006) [snapback]57038[/snapback]
Musisz sobie najpierw odpowiedzieć na zaje-biście ważne pytanie:
PO CO?
...
To było najgłupsze pytanie jakie widziałem kiedykolwiek. A chce to po to by wiedzieć jak celnie strzelam jak bede ładował to żeby wiedzieć że ubiłem gościa w głowe a nie w d**e.
Estaloth
17:12, 6 03 2006
b_hitsounds 1 ?
michaln007
17:36, 6 03 2006
QUOTE(Estaloth @ 18:12, 6 03 2006) [snapback]57044[/snapback]
b_hitsounds 1 ?
Boże mi nie chodzi o hitsounds tylko o to ze jak strzele kogos w łeb to pokaże mi sie gdzieś na monitorze ze head shot!
Estaloth
17:47, 6 03 2006
jak założysz hs'a to slyszysz dzwiek ze zalozyles hs'a. jak potrzebujesz jeszcze napisu na pol ekranu zeby załapać ze założyłeś hs'a to współczuje. na dodatek jakby ten hs to bylo cos nadzwyczajnego. kazdy przecietny gracz ma tyle hsow ile killi i sadze ze wiekszosc dostala by (słowo na p)ca od tych ciaglych napisow. chyba ze dla ciebie hs to cos nadzwyczajnego co wymaga dodatkowego napisu.
michaln007
18:11, 6 03 2006
QUOTE(Estaloth @ 18:47, 6 03 2006) [snapback]57046[/snapback]
jak założysz hs'a to slyszysz dzwiek ze zalozyles hs'a. jak potrzebujesz jeszcze napisu na pol ekranu zeby załapać ze założyłeś hs'a to współczuje. na dodatek jakby ten hs to bylo cos nadzwyczajnego. kazdy przecietny gracz ma tyle hsow ile killi i sadze ze wiekszosc dostala by (słowo na p)ca od tych ciaglych napisow. chyba ze dla ciebie hs to cos nadzwyczajnego co wymaga dodatkowego napisu.
Wiesz hs dla mnie to jak zagotowac wode w czajniku tyle ze czasami jak jest dobry przeciwnik to nie zawsze jest hs i chciał bym miec napisane w gornym rogu monitora hs ale jesli to taki problem to zamknijcie post bo widze ze nic sie nie dowiem wiecej.
southorn
21:26, 6 03 2006
Pakując komuś hetszota słyszysz charakterystyczne "DZINK" więc po co do tego napis?
...
nacisnij alt to pokaza ci sie twoje staty, a tam masz ilosc headshotow
jesli ta liczba sie zmieni to zapodales hs
blacktyger
21:54, 6 03 2006
Odp. macho ownz ;-DDD.
QUOTE(michaln007 @ 15:54, 6 03 2006) [snapback]57043[/snapback]
To było najgłupsze pytanie jakie widziałem kiedykolwiek. A chce to po to by wiedzieć jak celnie strzelam jak bede ładował to żeby wiedzieć że ubiłem gościa w głowe a nie w d**e.
Jednak twoje pytanie jest bardzo głupie.
1) Nie da się normalnie tak zrobić aby po uzyskaniu hs-a wyświetlało ci się na monitorze że uzyskałeś hs-a. Może poprosisz Baniego to w następnej wersji etpro taką opcję umieści
2) Chyba lepiej jest słyszeć hitsounda niż patrzeć na monitorze na komunikaty.
tranx-san
17:02, 7 03 2006
ehehe swojego czasy pamietam jak fryta pytany przezemnie na wencie o tym jak poprawic celowanie powiedzial mi:
"mam zbindowane pod mouse1 dodatkowo echo i wyswietla mi sie za kazdym razem jak strzelam napis "celuj tylko w glowe" "
moze to i dla niego dzialalo.. wiec zamiast zastanawiac sie nad opcja jak zrobic sobie napis ze trafiles headshota, zbinduj se pod mouse1 echo "strzelaj w glowe a nie w nogi" podobno taka sugestia po dluzszym czasie dziala i zmusza cie do celowania tylko w leb przeciwnika
XDDDDDDDDDDD
ps. frycie to chyba nie pomoglo ale moze pomoze tobie
XDDDDDDDDDDD
Nie lepiej umieścić nad monitorem zajebistą planszę z napisem :
Strzelaj tylko w głowę ?
z tym echo to pomysl za!@#isty, ale to chyba strasznie zmniejsza fps.
imo ten top suxor ;c k u r w a m a c od tego sa hitsoundy no chyba ze jestes gluchy i jarcuje Cie to zeby miec napis na caly ekran ...

omfg...
Hitsound powinien Ci wystarczyć. Bardzo dobrze słychać kiedy jest head a kiedy nie. A jesli tego nie słyszysz to wyreguluj dźwięki tak żeby był słyszalny. Napis na ekranie raczej by rozpraszał przy grze, bardziej niż pomagał .
A może on jest słabosłyszący, albo nawet głuchy, a wy na niego krzyczycie!

niegrzeczne chlopcy, niegrzeczne!!!
PRYSZCZOJAD [PL]
13:07, 9 03 2006
imo ten top suxor ;c k u r w a m a c od tego sa hitsoundy no chyba ze jestes gluchy i jarcuje Cie to zeby miec napis na caly ekran ... omfg...
no wlasnie po hc.uj.zora ci napisior jak juz masz tego lakzora ze walniesz hedziora, troche ziom zgiales pałęziora :/
proplajziory takie jak Swietyje, Ymmaje, termitje, tranx-sanje podobno majom napisior nad monitorzorem
ALI BUMAJE
no wlasnie po hc.uj.zora ci napisior jak juz masz tego lakzora ze walniesz hedziora, troche ziom zgiales pałęziora :/
proplajziory takie jak Swietyje, Ymmaje, termitje, tranx-sanje podobno majom napisior nad monitorzorem
ALI BUMAJE
Czasami sie zastanawiam co ty chopie bierzesz i gdzie to można dostać
QUOTE(ymma @ 19:44, 9 03 2006) [snapback]57101[/snapback]

w nicku jest to juz okreslnone, a dostac to chyba kazdy wie gdzie :/
QUOTE(ymma @ 19:44, 9 03 2006) [snapback]57101[/snapback]

Wywar z pyty tygrysa bengalskiego. Dostać można w Bengalu.
Nations'Venom
11:36, 15 08 2006
Na serwerach z aktywnymi czitami mozna cos takiego zrobic. Nie wiem czy dotyczy to headshotow ale na pewno pokazue sie "miss shot" gdy nie trafisz. Poszukajcie sobie na stronie velocity o enablowaniu cheatow na serwerach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.