Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Trzeszczy w glosnikach i sluchawkach
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
crab
Witam moj problem polega na tym ze np na oasie jak ktos powie i need medic itp.. to mi treszczy w sluchawkach, jak ktos pusci nalot itd. to tak samo idzie echo i bardzo treszczy wie ktos moze co mam zle ???.
Prosil bym o pomoc
southorn
Ustaw ciszej w grze. Options>System>Effects Volume. Pomoże na pewno.

...
crab
niestety ale to tez nie pomaga sad.gifsad.gifsad.gif ale nigdy tak nie mailem nawet na full glosnosci
southorn
Spróbuj zgrać jakieś przykładowe 10-20 sekund, wrzuć gdzieś do internetu i daj link (albo mailem do mnie). Posłuchamy co to takiego.

Może głośność główną karty zmiejsz? Lub odtwarzanie Wave ciszej nieco? Może przeinstaluj sterowniki... Możliwości jest całkiem sporo.

...
nephit
Ale jak ma to nagrac? Bo chyba problem jest tylko na jego sprzecie, wiec jezeli zapisze dzwiek cyfrowo - tzn zgra do mp3 to co u niego wlasnie leci to u nas powinno byc ok. a jezeli bedzie chcial to zgrywac za pomoca mikrofonu to tez nie wyjdzie to najlepiej (szumy itp).
conish
sie mikrofon do sluchawek przyklada i masz konwersje analogowocyfrowa smile.gif
PRYSZCZOJAD [PL]
odinstaluj ET problem zniknie a po lekarza dzwon z budki telefonicznej
M4ch3n
moze masz za malo pamieci ustawione lub za slaba jakosc dzwieku ustawiona w cfg (to bylo chyba) s_khz "22"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.