jaszpol
14:48, 17 08 2006

szukam ludzi do klnu klan ma 10 osub i oczekuje skil low znanie wszystkih skrytek mikrofon z suhawkami sprawny niebende sie rospisywal poprostu zgloscie sie na forum w dziale rekrutacia
QUOTE(jaszpol @ 14:48, 17 08 2006) [snapback]58625[/snapback]
10 osub i oczekuje skil low znanie wszystkih skrytek mikrofon z suhawkami
o k#!@a : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
miales kiedys j. polski w szkole?
falubaz
17:00, 18 08 2006
O k#!@A : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie kasujcie tego postu, bo przechodzi do annałów ortografii na tym forum.
a ja myslalem, ze juz widzialem wszystkie kwitaki ortografii .... czlowiek to sie jednak uczy cale zycie ....
Do szkoły najpier kurwa uczyć się abecadła - to da chleb, a nie marnować życie na pierdołach (ET)
Do szkoły? A może to już analfabetyzm wtórny, a marnuje czas, bo ma emeryturę, więc może!!! Jak strzyka w stawach i nie pamięta się gdzie się schowało nocnik to ET jest w sam raz! Tak mówią
tranx-san
2:01, 26 08 2006
nazwa klanu mowi sama za siebie
TO SO BAUDZO ZLI HLOPCY! :E
I powiedźcie mi jeszcze co to są te skrytki ?
Może na oasis jest jakaś skrytka z plasma gun a na goldrushu skrytka z railgunem ? i zbroją ?
Może jest coś o czym nie wiemy w ET ?
Tyle lat w temacie i nie wiesz co to sa te skrytki? Daruj sobie...
tranx-san
7:06, 28 08 2006
ja tez nie wiem gdzie som te skrytki, falub nie nabijaj sie

ps. jezeli chodzi o poziom jezyka polskiego tego pana ktory postawil ten topic to nie ma sie co dziwic, na mojej kompani w jednostce 95% ludzi nie mialo nawet matury, a polowa to byli 19 letni chlopcy ktorzy mieli zaszczyt ukonczyc tylko 6 lat podstawowki.. jakies pytania?
Shynshylla
12:39, 29 08 2006
A skont stukash ??? lol
Polska język trudna jak hcuj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.