Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Widoczność naboi - jakie komendy ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Nations'Venom
Witam. Chciałbym dowiedziec sie jaka komenda powoduje wylaczenie "tych złotych kresek (naboi)" lecących z karabinu podczas strzelania. Z góry THX
Estaloth
SZUKAJ?

cg_brasstime 0
Nations'Venom
Nie chodzi mi o łuski. Naboje widać gdy biegasz prawo lewo. Chodzi mi o te naboje ktorymi przeciwnik dostaje nie te ktore laduja na ziemi (łuski)
Swiety
Za te naboje odpowiadają komendy zaczynające się na cg_trace. Zresztą i tak ich nie użyjesz na normalnym serwerze bo te komendy są typu cheat protected - mozna je uruchomić tylko na serwerze działającym w trybie czitów.
Gladki
A jaki jest skrypt zeby z lufy nie wydostawałsie ogien jak strzelam ????
Konik
CYTAT(Nations @ 15:28, 26 08 2006) [snapback]58822[/snapback]
Nie chodzi mi o łuski. Naboje widać gdy biegasz prawo lewo. Chodzi mi o te naboje ktorymi przeciwnik dostaje nie te ktore laduja na ziemi (łuski)

Moze chodzi Ci o "b_tracers" ? Widac smugi w powietrzu po pociskach.

CYTAT
A jaki jest skrypt zeby z lufy nie wydostawałsie ogien jak strzelam ????

b_muzzleflash
MorFeuS
Konik ma racje, chodzi tutaj o smugi naboi w powietrzu, co czasami jest wkurzajace. I BTW kiedys natrafilem na taki cfg, gdzie smugi w powietrzu byly kolorowe, doslownie jak Star Wars ohmy.gif
Konik
CYTAT(MorFeuS @ 9:26, 5 03 2007) [snapback]60170[/snapback]
Konik ma racje, chodzi tutaj o smugi naboi w powietrzu, co czasami jest wkurzajace. I BTW kiedys natrafilem na taki cfg, gdzie smugi w powietrzu byly kolorowe, doslownie jak Star Wars ohmy.gif

Morfeus jak jzu napisal Swiety, takie cos jest mozliwe na serwerach z "odpowiednimi" ustawieniami. Twoj cfg nie ma nic do tego.
MorFeuS
a powiesz mi może, co używane jest przez server? Serwer używa CFG i mi chodziło o CFG serwera a nie CFG usera:O
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.