Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie widać mojego guida, lagi na configu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
mathis
Witam chce zebyscie mi pomogli w moim nurtujacym problemie
1.Wpisuje /guids i nie ma mojego guida problem duzy

2.To juz wiekszy problem :wiec tak mialem formata po formacie normalnie wszystko dziala do czasu az sa lagi wyglada to tak 30 minut pogram i pozniej lag 999 i musze reconnect i tak ciagle a dziwniejsze jest to ze na publicach mam pingi do 100 i w lagometrze ma wysokie zielone paski lub zolte probowalem wszystkiego przeinstalowanie et itd
tylko mi dziala jak mam podstawowe cfg wiec mam pytanie czy cfg moze byc za wysokie wymagania do kompa i jesli tak to jakie cfg poradzicie mi sciagnac moje gg 6684717
Mick PL
Skoro mówisz że na standardowym confingu wszystko gra to masz źle zrobiony config a raczej powinna to być jego wina. Chyba że nie użyłeś żadnych zaawansowanych opcji żadnych komend ani skryptów. tylko konfiguracja polegająca na zmienianiu opcji. To w takim razie nie wiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.