kazdy z was to dres i brudas
19:15, 13 09 2006
kazdy z was to !@#any idiota, gracie w to z!@#ane gowno i nosicie brudne dresy lyse pacholce. nara
falubaz
22:07, 13 09 2006
rotfl
Cóż za powalająca elokwencja
spank me one more time
inteligencja niektorych i ich "mondre" teksty > all
tranx-san
18:40, 23 10 2006
hmm ja juz nie gram, lysy nie jestem dresow nie nosze, czasami tez sie myje... to chyba nie bylo skierowane do mnie

MY TEZ CIE KOCHAMY!
tez cie pozdrawiamy
@tranx
Na avaterze widze, ze jestes lysy, nosisz dresy i na dodatek walisz head shoty a wiec grasz w ta gre!
MY TEZ CIE LUBIMY!

A tak przyokazji - dzieci nie powinny posiadac dostepu do internetu
tester_beta
2:34, 10 02 2007
bij mnie. gryz i mow brzydkie slowa.. zawsze o tym marzylem :*
Idz do przedszkola i kup sobie cukierka!!
Słyszalem ze uposledzonym trzeba pomagac......moze sie spotkamy i omuwimy ten twuj powalajacy temat;]
CYTAT(pech @ 23:56, 16 03 2007) [snapback]60282[/snapback]
Słyszalem ze uposledzonym trzeba pomagac......moze sie spotkamy i omuwimy ten twuj powalajacy temat;]
Nastepne dziecko neostrady ŻAL!! Takie "byki" ortograficzne
Kiepskie rymy
Głupim pomysł
i żałosny styl
Na takich lepiej nie zwracać uwagi :)
SPIDIvonMARDER
16:08, 28 05 2007
Jak dla mnie dziwne, ze w ogóle ten temat nie został wykasowany

SZKODA ŻYCIA
TheOtherS!de
16:32, 28 05 2007
Zal.pl Zostawię ten temat bez komentarza. Po w ogóle odpisywać na takie tępe prowokacje lepiej dać sobie spokój, a z pewnością znudzi się tym d……pisać takie głupoty
falubaz
16:46, 28 05 2007
Czemu mialby byc wykasowany skoro mowi prawde?
CYTAT(falubaz @ 16:46, 28 05 2007) [snapback]62382[/snapback]
Czemu mialby byc wykasowany skoro mowi prawde?
bo porawda w oczy kole i do c@#!a jasnego nie odgrzewajcie starych tematow!!!!!!!
spidi lubi odgrzebywac stare tematy... i spamowac na forum.
szopen#
11:31, 30 05 2007
wszyscy co tu pisza po prostu chca sobie kilka postow nabic :)
CO to za plebs założył ten temat???
SPIDIvonMARDER
21:21, 1 06 2007
CYTAT(canG @ 11:04, 30 05 2007) [snapback]62473[/snapback]
spidi lubi odgrzebywac stare tematy... i spamowac na forum.
Tak, SPIDI lubi odgrzewać stare tematy, jednak tego od dłuższego czasu nie robi. Nie zauważyłeś?
Co do spamowania, to zostawię to bez komentarza....
Odgrzewanie nie jest złe. Pozwala odkurzyć stare dzieje, powspominać, a przede wszystkim rozwinąć stare stare rozmowy. Już to wszytko niedawno napisałem.
A co samego topicu, to jedynie wyraziłem swoje zdziwieni, ze nie usunieto tematu, który:
1. Nie ma nic wspólnego z Wolfem
2. Nie ma nic wspólnego z czymkolwiek
3. Jest obraźliwy, wulgarny i obniża poziom tego forum. W prestiżowym, największym forum o Wolfie w Polsce wg. mnie nie powinny się znaleźć takie tematy.
Co to znaczy dla ciebie dluzszego? Dla mnie dluzszy czas jest dluzszy to pare miesiecy-rok, 2. A tu tydzien spokoju i juz przypinasz sobie medal.
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 21:21, 1 06 2007) [snapback]62590[/snapback]
W prestiżowym, największym forum o Wolfie w Polsce wg. mnie nie powinny się znaleźć takie tematy.
nigga plz
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 21:21, 1 06 2007) [snapback]62590[/snapback]
W prestiżowym, największym forum o Wolfie w Polsce wg. mnie nie powinny się znaleźć takie tematy.
ROTFL, nie zauwazylem tego XD
Jakby tak bylo to bys dawno bana dostal.
SPIDIvonMARDER
11:47, 2 06 2007
Właśnie tak geniuszu! Ten dłuższy czas to jest parę miesięcy. Ten temat został odgrzany przez innego usera (MILO93), a inne stare topici są odgrzewane też nie przeze mnie. piszę tylko na tematy, na których najnowszy post ma datę max 2 miesiące wstecz. To chyba jeszcze nie jest prehistoria, co?
Od kiedy tydzien to pare miesiecy? Przejrzyj swoje posty i nie gadaj glupot. A i 2 miesiace to nie 18, 12, 7 czy 5. Chyba ze ty nie patrzysz na rok :D
SPIDIvonMARDER
10:11, 3 06 2007
Jeśli dla ciebie tydzień to parę miesięcy to znaczy, że żyjesz chyba w innym wymiarze
Przejrzałem swoje posty i nie znalazłem żadnego, który by odkopywał stary temat. Stare topici zostały wcześniej odkopane przez kogoś innego, więc ja osobiście tu niczym nie zawiniłem. Podaj mi link topicu, w którym wykopałem jakiegoś dinozaura.
Poza tym zauważyłem, ze uwielbiasz się czepiać ludzi o każdą pierdółkę. Nic w ten sposób nie osiągniesz, a tylko zrażasz do siebie kolejnych userów. Jeżeli tak samo robisz w życiu to przesyłam ci wyrazy współczucia

To tak jak ja bym zwracał uwagę na każde przekleństwo padające na tym forum. Nie robię tego, bo jest 173276 powodów, by tego nie robić (i tak to nic nie zmieni). Pomyśl nad tym...
Napisane: 11:51, 24 05 2007
SPIDIvonMARDER
13:09, 3 06 2007
Możesz mi napisać linka?
Napisane: 15:22, 15 05 2007 kolejny
i ty mowisz ze przejrzales posty? Skoro nawet nie potrafisz ich odnalezc. Klamliwe !#@$@#$#$@$#@
SPIDIvonMARDER
18:35, 3 06 2007
Prześlij mi po prostu linki tych tematów, to sam sprawdzę. Jakieś daty z kosmosu to ja też potrafię wymyślić. :))))
Gosciu, jestes zalosny i sam sobie je poszukaj opcja szukaj.
SPIDIvonMARDER
20:06, 3 06 2007
Jeśli zarzucasz komuś błąd, to mu go udowodnij. Chyba nie myślisz, że przestępca sam szuka dowodów na swoją winę? Parę dat z kosmosu też mogę ci podać, jak np. 34 maja 2009 roku. Zadowolony? Poza tym, skoro nie chcesz mi podać tych linków, to może dlatego, ze ich nie ma, co?
Chlopie wejdz w swoj profil i nacisnij pokaz posty. Ciezko to zrobic, czy po prostu za glupi jestes na elementarna znajomosc funkcji forum? Ciezko jest tobie myslec? Ja jak narazie doskonale udowadniam twoja glupote, slepote, durnote i prostactwo, oraz brak jakichkolwiek cech przystosowawczych do zycia w rozwinietym spoleczenstwie. Nie podam, bo myslenie nie boli, no chyba ze jest sie spidivongleba.
SPIDIvonMARDER
12:49, 4 06 2007
Jak na razie udowodniłeś mi tylko swoją niedojrzałość. Ile masz lat? 11?
Wchodziłem na swoje konto, jednak dużo piszę, wiec nie znalazłem tak starych postów. Może nie patrzę dobra? Trudno, nie mam obowiązku znać wszystkich opcji. Natomiast ty zarzucając mi coś masz obowiązek to udowodnić (najlepiej podając linka). Mogłeś to zrobic 5 postów temu. Nie jest to trudne, a na pewno dużo prostsze od grzebania w prehistorii mojego konta (co ty już zapewne zrobiłeś podając te daty).
PS: To mój ostatni post w tym temacie, gdyż uważam, że nie warto przeciągać tej bezsensownej i nie opartej na racjonalnych argumentach kłótni. Dlatego nie zdziw się, że nie odpowiem na kolejną dawkę bluzgów. Mnie to nie bawi.
PS2do postu BoromiRka Napisałem tekst 2 miesiące po MILO93. Nie dość, że to nie jest jakoś strasznie dużo (zwłaszcza, że oba posty były z tego samego roku), to w dodatku jest to zgodne z moimi wcześniejszymi "obietnicami", że nie odpisuję na topici, których ostatni post ma datę wcześniejszą 1-2 miesiące od chwili obecnej. Tak więc twierdze, że od dawna nie odświeżałem starego tematu (niechlubnym wyjątkiem jest "Amerykanie czy Niemcy', kiedy to faktycznie 24 kwietnia odpisałem na stary temat, bo po prostu nie zauważyłem daty, a topic był w czołówce listy. Datę tą podał Falubaz, co nie zmienia faktu, ze zamiast bluzgów mógł mi przesłać linka. Nie byłoby problemu).
BoromiReK
16:01, 4 06 2007
http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...c=6825&st=0zobazc kiedy post napisal milo , a kiedy ty .
Nie odswiezasz starych tematów ?
Ser Robin
17:48, 24 08 2007
Jemu się wydaje, że ja noszę brudne dresy??? Co jak co ale dresy to ja mam czyste... :P:P
Macgyver
18:14, 24 08 2007
nie można go po prostu zbanować?
hawkeye
21:40, 27 08 2007
CYTAT(Macgyver @ 18:14, 24 08 2007)

nie można go po prostu zbanować?
jezeli chodzi o topic creator'a to jest banned o.ov
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.