Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Licznik fragów - widziałem w fragmovie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Knockaut
Siema jestem tu nowy i chcialem sie dowiedziec jak wlaczyc zeby pokazywalo fragi.Obejżałem film Nonix_Mysurface_HQ i pokazywały mu sie po lewej stronie ekranu ile zabil typa.Jak da sie cos takiego ustawic to prosze o pomoc.
conish
nie da sie.
Swiety
Ten licznik to efekt zrobiony na potrzeby frag movie (wklejony). W Wolfie normalnie podczas gry nie da się tego zrobić.
EMiL
może licznika niema ale jak chcesz to jak będziesz na servie to sobie wpisz w konsoli /+stats a jak bedziesz chciał wyłączyć to, to wpisz /-stats pokazują się twoje staty ale to przeszkadza w grze tongue.gif nieda się tak grać ale jeśli i się spodoba no to luzik ... tongue.gif

nephit
Co do tych +stats to latwiej to sobie zbindowac. Zreszta chyba defoultowo jest pod n: bind n "+stats" , wystarczy przytrzymac, obejrzec i puscic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.