i mnie wytrzuca ;/ co mam zrobic aby mi to zadzialalo ??
Mick PL
19:32, 24 09 2006
to raport błedu. usuwasz takie raporty programem xp-anty spy. wyskakuje prawdopodobnie dlatego że masz zasyfiony system ale może to być przyczyna sterowników biosu, albo źle podłączonego komputera. może być naprawde dużo powodów jesli masz pewność że sterowniki są dobre i masz najnowsze biosy nie masz płyty głównej za 100zł czyli jakiegoś ecsa albo as rocka i komputera z hipermarketu. to tylko reinstalacja systemu z takich prostszych sposobów a jeśli to nie pomaga to jedno z powyższych. Nie znam konkretnego rozwiązania.
fu od ASRocka ... dla twojej wiadomosci ASRock = asus
p@luszek
19:54, 26 09 2006
i nie wime co jest nadal to samo ;/ jak zaznaczam to: wylacz raport o bledach. to nadal mi sie pojawia ;/ a tak wogole to stery sa wporzo bo niedawno akttualizowalem wywalilem pare zbednych programow i kicha ;/ probowalem reinstalki gry = kicha a kiedys na moim sprzecie gralem w to ;/ czy da sie cos z tym zrobic ?
czy ktos jest w stanie mi pomoc ?? mam intel pentium 4 1,7 geforce 2 mx 440 64 mb 256 ram windows XP SP2 nie wiem czy to potrzebne bo na moim pc wczesniej juz mi chodzilo ET ;/
Mick PL
12:36, 5 10 2006
reinstalka systemu. wiem że as rock jest z asusa geniuszu jak jesteś taki mądry to wymyśl co trzeba zrobić a nie pouczaj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.