mario_kotwica
18:19, 9 10 2006
nie wiem o co chodzi,gram juz ponad 5 miesiecy w ET,przy polączeniu z serwerem nagle rozłącza mnie i wyswietla incorrect Et version,niektorzy mowia ze to potrzebny jest patch 2.60,ale ja go mam i nie przypominam sobie zebym sciagal jakis inny nawet przy pobieraniu jakiegos modulu z serwa. odinstalowalem ET i ponownie zainstalowalem ale i to nic nie daje moge wejsc jedynie na dwa serwery z 40 ulubionych jakie mam na lisce all seeing eye,pomocy panowie nie wiem co robic! mail:
[email protected] lub gg 4409888
a moze kur.w.a telefon i adres pocztowy ?
@mario_kotwica
moze jeszcze numer mamy do pracy

ni c@#!a ... radz sobie sam ....
oczekujesz prywatnych odpowiedzi to takich nie dostaniesz ... to nie kacik towarzyski ... masz mnei w dupie i zadajac pytanie oczekujesz, ze ktos ci je jeszcze podesle to c@#! .. ja sie nie przykladam...
wiem ze jestem starym sk#!@!#ynem, ale dzis mialem z!@#any dzien w robocie i jestem wk#!@iony, zgryzliwy i c@#! wie co jeszcze ... a takie posty mnie wk#!@iaja
zaczynam robic sie jak falub
mario_kotwica
12:30, 10 10 2006
QUOTE(shela @ 23:30, 9 10 2006) [snapback]59286[/snapback]
@mario_kotwica
moze jeszcze numer mamy do pracy

ni c@#!a ... radz sobie sam ....
oczekujesz prywatnych odpowiedzi to takich nie dostaniesz ... to nie kacik towarzyski ... masz mnei w dupie i zadajac pytanie oczekujesz, ze ktos ci je jeszcze podesle to c@#! .. ja sie nie przykladam...
wiem ze jestem starym sk#!@!#ynem, ale dzis mialem z!@#any dzien w robocie i jestem wk#!@iony, zgryzliwy i c@#! wie co jeszcze ... a takie posty mnie wk#!@iaja
zaczynam robic sie jak falub

.
Widze ze istotnie jestes sk#!@!#ynem,nie przepraszam ty jest załosnym pragmatycznie (słowo na p)nietym cwaniaczkiem który mysli ze pisaniem takich pseudosuper fajnych w swoim tępym wyobrazeniu postow zdziala wrazenie lub podkresli swoja osobowosc,jakbys nie zauwazyl jeden tępak z drugim ze post ktory napisalem byl pierwszy jaki dokonalem na tym forum to bys nie wychalal pyska spoza swoje pewnie juz zaplutej i zaspermionej klawiatury,zapewne ktorys z super fajnych wszechwiedzących moderatow usunie tego posta bo jego ambicja i niski poziom intelektualny nie pojmie ze ktos mógł mu do!@#ac w sposob skladny i kulturalny wiec napisze tak- do wszystkich na tym forum--->CHCIALEM UZYSKAC ODPOWIEDZ NA DRęCZACY MNIE PROBLEM LECZ W ZAMIAN OTRZYMALEM KILKA MALO ORYGINALNYCH TEKSTOW PRZEWODNICZACEGO TU MODERATORA I ZACOFANEGO IMBECYLA. DZIEKUJE ZA JAKZE WYSMIENITY PROFESJONALIZM I KONKRETNą WACHOWOSC,NAPEWNO JESTESCIE SUPER GRACZAMI ET<BRECH>. POZDRAWIAM NAPEWNO WIECEJ TU NIE ZAWITAM
DO MODA,JAK WYKASUJESZ TO W ZASADZIE POTWIERDZISZ TO JAKIM JESTES FRAJEREM
Powiedzcie mi co mam zrobić zeby patch zainstalowac bo po zainstalowaniu i wlaczeniu gry laduja sie te pliki pojawia sie to szare tlo i znika i mam normalny pulpit???????
zaczynam robic sie jak falub ohmy.gif
a ja jak pastor king ;O
tak ogolnie: posty mario katwicy mozna usunac... przeciez i tak tu juz nie zaglada, wiec nie bedzie trolla.
A do Sinize... wczesniej Ci dzialalo? Ten nowy patch praktycznie nic nie zmienia...
Heheh to nie Sinize jak to przeczytałeś tylko 51N17E czyli współżędne geograficzne Wrocławie ale nvm
Tak działało mi wszystko gram na serwerach które mi sie wyswietlają czyli jak widac nie potrzebuja patcha.Ale gdy chce zagrac z kolegą który go ma zainstalowanego wyswietla sie powyższy komunikat.Kiedy instaluje patcha daj next i next i wyskakuje mi cos takiego
http://img119.imageshack.us/my.php?image=ftdgdfka3.png daje ok wszystko niby fajnie ale gdy wlaczzam gre laduja mi sie te pliki szary obraz niby juz sie ma uruchomic i wraca mi na pulit a na pasku nie mam Wolfa czyli jakby znika :?
1. Opisany problem był juzna forum wczeźniej. Wsytarczy w wyszukiwarce wpisać "incorrect et version"
2. Opisany problem dla osoby inteligentnej nawet nie znającej angielskiego jest chyba łatwy do odgadnięcia. Skoro coś jest incorrect version to znaczy że my mamy inną wersję niż ktoś inny (w tym przypadku my mamy inną a serwer inną)
3. Na forum raczej nie udziela się odpowiedzi na gg czy na e-mail tylko odpisuje się w poście.
4. Fakt żę ktoś mógł uzyskać odpowiedż wcześniej ale umkneło mu uwadze że patch 2.60 i 2.60B to nie to samo.
5. Dla zwykłego gracza gra w obydwu patchach nie rózni się. Patch likwiduje dziury w bezpieczeństwie sieciowym. Mimo wszystko nie da się grać z 2.60 na serwerach 2.60b i na odwrót. - wywala z komunikatamia server integrity failure (najczęsciej) lub incorrect version.
6. Jeśli ktoś chce grać na obydwu wersjach to przez zainstalowaniem patcha 2.60b to robi kopię pliku et.exe (2.60), kopię nowego et.exe z patcha 2.60B i zamienia je według potrzeb lub ściąga jakiś progs typu patch selector.
7. Jak już ktoś zainstalował 2.60b to aby porócić do 2.60 to albo ściąga od kogoś starą wersję 2.60 albo instaluje wszystko od nowa.
8. I tak niedługo wszystkie serwery będą na 2.60b.
9. Moderator i stały użytkownik może być wkurwiony na to że pojawiają się posty z problemami raz już opisanymi, może być wkurwiony na to że użytkownik nie korzystał z opcji szukaj i na to że ktoś prosi o odpowiedź na gg lub e-mail na forum.
swiety moze dalbys info o 2.60b i co z tym fantem zrobic, w faq ktorego i tak nikt nie czyta?
mario_kotwica
22:37, 10 10 2006
ja juz zalatwilem swoj problem,trzeba sciągnąć patcha 2.60b, najpierw z głownego foldera musimy usunąc pliki ETDED i ET,po czym sciągnietego patcha rozpakowac i z pliku win 32 skopiowac te dwa pliki w miejsce wyrzuconych, oto link do patcha 2.60b :
http://comar.gry-online.pl/ = tam znajduja sie mirrory do patcha
pozdrawiam wszystkich normalnych uzytkowników tego forum
QUOTE(mario_kotwica @ 22:37, 10 10 2006) [snapback]59300[/snapback]
ja juz zalatwilem swoj problem,trzeba sciągnąć patcha 2.60b, najpierw z głownego foldera musimy usunąc pliki ETDED i ET,po czym sciągnietego patcha rozpakowac i z pliku win 32 skopiowac te dwa pliki w miejsce wyrzuconych, oto link do patcha 2.60b :
pozdrawiam wszystkich normalnych uzytkowników tego forum
miales tu wiecej nie zawitac ...
kolejny "snajper"
5. Dla zwykłego gracza gra w obydwu patchach nie rózni się. Patch likwiduje dziury w bezpieczeństwie sieciowym. Mimo wszystko nie da się grać z 2.60 na serwerach 2.60b i na odwrót. - wywala z komunikatamia server integrity failure (najczęsciej) lub incorrect version.
da sie ... pod warunkiem ze serwer stoi na patchu 2.60b + etpro < 3.2.6, a klient ma wersje 2.60
Że to niby było do mnie "sniper"???? Jak nei chcesz to nie pomagaj nikomu wiec też sie nei udzielaj w tym temacie.Myślisz że jestes fajny bo grasz w gre gdzie wystarczy biegac w dwie strony i sie powybijac i liczy sie kto szybciej strzeli.Zagraj w Teorie Chaosu to co to jest gra gdzie oprócz akcji trzeba pomyśleć !!!!!!!
Rozluznij zwieracze, nie bylo to do Ciebie. Skad ten pomysl btw? Ani nie cytowal Ciebie, nie pisal pod Ciebie. Mania przesladowcza godna Antosia M. i jego kolegow blizniakow.
btw: co to jest teoria chaosu ?
mario_kotwica
16:56, 13 10 2006
wk#!@iaja mnie tacy pseudointeligenci ktorzy maja sie za dobrych bo moze faktycznie sa dobrymi,ale to idzie w parze z tym ze tępaki zamiast z ksiazką do szkoły to na-(słowo na p)li w et od rana do nocy takze teraz zwierają swoje dwie szare komórki w mózgu zeby zaistniec wsrod takich samych debili jak oni!!!nie chcesz (nazwa przyrodzenia)ie pomoc jeden z drugim to s-(słowo na p)j i sie nie udzielaj.@#! ci w dupe za twoje denne teksty.a to czy sie bede udzielal czy nie salezy tylko odemnie !@#any kretynie pod nickiem shela...pfff to twoja ksywa czy koledzy z piaskownicy tak cie nazywają??
Splinter Cell chaost theory multi player -To nie jest jakas tam gra www.Tylko bardzo rozbudowana,pełna akcji gra multi.Gra sie 2 vs2 jedni agentami drudzy najemnikami poteem zmiana.Agenci są zwinni moga wsakiwac do róznych dziur i na rózne przedmioty mają sticky cam ktore sie przylepiaja i można z nich puszczac gaz usypiający,granaty zaklucajace,dymne,fleshe,czujnik tetna,sensory,kamuflaż optyczny i można wyprac tylko 4 z ekwipunku oraz tazer do rażenia pradem najemnika,Spye mają dwie wizje na podczerwien i termo aby widziec miny laserowe .Najemnicy nie są zwinni,sa jak w ET mają broń z ostra amunicja.Miny,plecak,spy trapy czyli naznaczacze,maske aby uniknac uspienia przez sticky cam,flary,taser przy broni,granaty oczywiscie moga wybrac tylko 4.mają wizje czerwona czula na ruch i niebieska elektro magnetyczna która pokazuje gdy spy ma wlaczona ktoras z wizji.Zadaniem spy jest zrobić wytyczne;bombe,komputer lub dysk lub wyneckowac czyli skrecic kark najemników najemnicy musza obronic wytycznych lub wybić spyów.Oto przkład jest to promo jednego z graczy-->
http://www.filefactory.com/file/050874/ wtedy kiedy przeskakuje obraz szybko to wlasnie jest speed sticky cam wystrzeliwana z broni i przylepiajaca sie.!!!!!
mario nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, ze probujesz wykazac swoja wyzszosc intelektualna a sam uzywasz jezyka na poziomie 10-latka, ktory wlasnie dowiedzial sie, ze istnieje cos takiego jak przeklenstwa i postanowil wrzucic ich jak najwiecej do swojej wypowiedzi. A to czy sie bedziesz udzielal to zalezy rowniez od tego czy w nazwie grupy nie masz czegos takiego jak 'zbanowani' :]
to co poweicie na to.... hunk_alloc failed on 1996512 gdy proboje wejsc na jaki kolwiek server wyswietla sie ten blad w grze (tak jak bym mapy nie mial tylko jest napisane to) lub uknown reason... sciagnalem et zaisntalowalem patcha 2,60, potem 2,60b i et pro 5 i 6 i reinstalowalem i dalej to samo moge tylko na niektore ET PUB wejsc a na etpro nie ma szans....
ocb?
Wreszcie oryginalne pytanie! Nie musisz nawet pisac, ze przeszukales cale forum i nie znalazles odpowiedzi.
musisz wpisac w konsoli (klawisz ~ zaraz nad tab) com_hunkmegs xx gdzie to xx to mniej wiecej polowa Twojej pamieci ram. Ramu masz okolo 128 mb.
QUOTE(conish @ 12:15, 15 10 2006) [snapback]59357[/snapback]
Wreszcie oryginalne pytanie! Nie musisz nawet pisac, ze przeszukales cale forum i nie znalazles odpowiedzi.
musisz wpisac w konsoli (klawisz ~ zaraz nad tab) com_hunkmegs xx gdzie to xx to mniej wiecej polowa Twojej pamieci ram. Ramu masz okolo 128 mb.
widze ze znawca dobry

a ramu mam 2giga wiec sie pomyliles TROCHE dzieki za pomoc
noi zrobilem tak wpisalem seta com_hunkmegs 700 I NIC!!!!!!! nie moge sie polaczyc laduje sie i wywala i pisze unkown reason .. w cfg zmienilem itd. wpisalem w grze i jest napisane ze sie zmieni po restarcie wpisuje vid restart i NIC!w cfg mam wpisane 700 tez i pisze com_hunkmegs is 50 defualt 56
QUOTE(conish @ 13:37, 15 10 2006) [snapback]59362[/snapback]
Wpisuje....................Wpisuje.............................Wpisuje.................... i NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! caly czas ten sam problem bo to sie niechce zmienic wpisalem w cfg com_hunkmegs 1000 i nic wpisuje w grze seta... i dalej jest 50 !!!pisze ze sie zmieni po restarcie gry restartuej gre i ta sama bajka ehh
SPIDIvonMARDER
15:24, 1 03 2007
CYTAT(mario_kotwica @ 23:37, 10 10 2006) [snapback]59300[/snapback]
Krucafiks! Też mam ten problem z Incorectem, spróbuję twojego sposobu... może się uda. Słyszałem, że pomaga też wywalenie
wszystkich związanych z Wolfem plików z dysku. Mapy, screenshoty, serwery, WSZYSTKO! Po ponownej instalacji ET działa dobrze.... to znaczy u niektórych. Pozostałym pozostaje reinstalacja windowsa...

.
Thx za link...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.