Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pogadajmy o grze w ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Milo93
witam. Założyłem ten temat z chęcią pogadania o graniu, różnych trikach, sposobach grania w poszczególnych planszach. Chciałbym aby każdy czytający tego posta napisał cokolwiek o swoich przygodach bądz dziwnych sytuacjach. Ja spotkałem sie z cudem. Jeden gracz przeszedł przez 3 miny pod rzad i przeżył. podzielcie sie i wy.
Milo93
Chciałbym dodać że ćwiczę headshoty
Swiety
Ja też spotkałem się z cudem - kiedyś raz udało mi się wygrać z Lockiem na ctf_multi.
blacktyger
Ja chce powiedziec o smutnej sytuacj - ojciec Krzysztofa Kononowicza odeszedl.
falubaz
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

CZEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nie o poscie tajgeja, tylko o milo sad.gif

A cud? C@#! nie cud. Pobanowali mnie na joltach i c@#!a sie pogram w rtcw
jarpen
no coz, nie wystarczy delete rtcwkey ;O
mozesz napisac do adimina serwera z prosba o odbanowanie-u mnie na jakims innym zadzialalo.
btw. za co ban?
blacktyger
Omg 'za co ban'... jak mozna zadac takie pytanie? Ban ZAWSZE jest za nic!
conish
Chyba ze jest za cos, ale wtedy to inna bajka
falubaz
W sumie domyslam sie za co, a raczej przez kogo ale to inna sprawa, o ktorej ty Jarpen nie powinienes wiedziec.

"no coz, nie wystarczy delete rtcwkey ;O
mozesz napisac do adimina serwera z prosba o odbanowanie-u mnie na jakims innym zadzialalo."

1.szydera-dalbym bana od siebie biggrin.gif
2.akurat to tak jakbys powiedzial zebym umyl lub podcieral dupe na stwierdzenie ze mi z niej smierdzi
SPIDIvonMARDER
Kiedyś jednemu gościowi strzeliłem pod nogi z panzera. Przeleciał 20 metrów, wylądował, i mnie zabił down.gif
CHEATERS GO HOME!!!
kaurz
nigga pls
Konik
bitch pliz
wede
kiedys wbiłem na icp i grałem z wieskiem!
jarpen
rly? pierd.olish
TheOtherS!de
Kiedyś myslałem że ta gra jest "fajna" ale przez tych j....p... cheaterów już tak nie myśle
BoromiReK
heh kiedys , teraz cheaterstwo opanowuje swiat et ;o :(
QbicA
Znam paru kolesi co przez tych (nazwa przyrodzenia)ów cheaterów odeszło od ET a skille mieli spore
szkoodnik
Jeżeli było to na modzie gdzie kamizelka inżyniera przechodzi na pozostałe postacie, a do tego było to jeszcze medyk, który się naszprycował, to myślę, że biegnąc portafiłby spokojnie zdjąć nawet 4-5 min i przeżyć. laugh.gif
SPIDIvonMARDER
Taaa.... jeśli gra się super, jest extra klimat i nagle wszystko sie wali i gnie, to oznacza, że na serwa wszedł jakiś cheater i szaleje. Na cheaterów powinny być szczepienia thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.