witam. Założyłem ten temat z chęcią pogadania o graniu, różnych trikach, sposobach grania w poszczególnych planszach. Chciałbym aby każdy czytający tego posta napisał cokolwiek o swoich przygodach bądz dziwnych sytuacjach. Ja spotkałem sie z cudem. Jeden gracz przeszedł przez 3 miny pod rzad i przeżył. podzielcie sie i wy.
Chciałbym dodać że ćwiczę headshoty
Ja też spotkałem się z cudem - kiedyś raz udało mi się wygrać z Lockiem na ctf_multi.
blacktyger
18:18, 10 11 2006
Ja chce powiedziec o smutnej sytuacj - ojciec Krzysztofa Kononowicza odeszedl.
falubaz
18:25, 10 11 2006
no coz, nie wystarczy delete rtcwkey ;O
mozesz napisac do adimina serwera z prosba o odbanowanie-u mnie na jakims innym zadzialalo.
btw. za co ban?
blacktyger
22:20, 10 11 2006
Omg 'za co ban'... jak mozna zadac takie pytanie? Ban ZAWSZE jest za nic!
Chyba ze jest za cos, ale wtedy to inna bajka
W sumie domyslam sie za co, a raczej przez kogo ale to inna sprawa, o ktorej ty Jarpen nie powinienes wiedziec.
"no coz, nie wystarczy delete rtcwkey ;O
mozesz napisac do adimina serwera z prosba o odbanowanie-u mnie na jakims innym zadzialalo."
1.szydera-dalbym bana od siebie

2.akurat to tak jakbys powiedzial zebym umyl lub podcieral dupe na stwierdzenie ze mi z niej smierdzi
SPIDIvonMARDER
21:42, 14 05 2007
Kiedyś jednemu gościowi strzeliłem pod nogi z panzera. Przeleciał 20 metrów, wylądował, i mnie zabił
CHEATERS GO HOME!!!
kiedys wbiłem na icp i grałem z wieskiem!
TheOtherS!de
20:31, 15 05 2007
Kiedyś myslałem że ta gra jest "fajna" ale przez tych j....p... cheaterów już tak nie myśle
BoromiReK
21:15, 15 05 2007
heh kiedys , teraz cheaterstwo opanowuje swiat et ;o :(
Znam paru kolesi co przez tych (nazwa przyrodzenia)ów cheaterów odeszło od ET a skille mieli spore
szkoodnik
16:24, 19 05 2007
Jeżeli było to na modzie gdzie kamizelka inżyniera przechodzi na pozostałe postacie, a do tego było to jeszcze medyk, który się naszprycował, to myślę, że biegnąc portafiłby spokojnie zdjąć nawet 4-5 min i przeżyć.
SPIDIvonMARDER
18:25, 19 05 2007
Taaa.... jeśli gra się super, jest extra klimat i nagle wszystko sie wali i gnie, to oznacza, że na serwa wszedł jakiś cheater i szaleje. Na cheaterów powinny być szczepienia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.