blacktyger
20:30, 13 12 2006
Napisalem taki sobie temat, co powiecie ciekawego?
falubaz
23:48, 13 12 2006
To ze mam tylko 2 egzaminy w tej sesji egzaminacyjnej. W c@#! nauki, jakies doktryny, prawo dziki c@#!e muje dzikie weze. Nie gram w nic juz prawie. Czasami w rtcw ale tylko na tgc bo c@#! wie skad bana mam na jolcie

Czekam na rtcw2 i c@#! nie doczekam sie chyba.
Temat mi sie bardzo podoba, tresc merytoryczna jest bardzo duza i mam nadzieje ze off-topowe posty beda kasowane
Napisałem post o tym że życie jest do bani i chcę sobie kupić długi sznur. Ale go skasowałem bo pomyślałem że jeszcze ktoś z was przyjdzie mi z pomocą na ratuenk (chociaż nie sądzę).
blacktyger
23:52, 15 12 2006
Prosze Cie napisz, bo wlasnie mam cos ochote takiego poczytac :asd. W ogole napiszcie co tam u was bo tak dlugo mnie jakos nie bylo, na irca boje sie wejsc =(.
na irca boje sie wejsc
mania przesladowcza?
@Swiety jak uzyjesz do tego celu skakanki to moze napisza cos w fakcie, ze Cie przesladowali w szkole itp.
A ja wczoraj sobie, po dłuuuugaśnej przerwie odpalam ET, wyszukuję jakiś bardzo pro serwerek z kampanią xp save na 30 slotów, wchodzę i kogo widze? dNkN!a, Świętego, nrsa a po chwili jeszcze wbija miłośnik pryszczatych dziewoi Termit! Normalnie poczułam się parę lat młodsza i z łezką niemal w oku przypomniały mi się początki mojej gry w ET. Zwłaszcza, że i poziom prezentuję obecnie podobny ^^ ( taaa wiem, tak jakby kiedykolwiek było lepiej, ale szaaaaa ...

)
blacktyger
22:24, 17 12 2006
Omg dankan gdzie Ty go wykopalas?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Nie mów nikomu, ale to było chyba UPC ^^ I to nie ja wykopałam tą znakomitą skamielinę dankana, tylko chyba chłopakom udało się w końcu dojść do tego która sztuczna szczęka jest czyja, dogadali się i włamali do kantorka dyrekcji "Domu spokojnej starości", w którym to miło upływa im czas na obmacywaniu pielęgniarek i bawieniu się w wojnę, czyli strzelaniu w kolegów łyżeczkowymi pociskami z kaszką. Termit chyba stał na czatach, bo miał najsłabsze staty - pewnie wyglądał co rusz, czy ktoś ich nie nakryje.
TgcRap4
19:56, 14 04 2007
Czas dodac pare slow odemnie:
Wodka jest za!@#ista!
Wiesz wódkę pijam tylko zimą i w zimne mokre dni jeśli jest ciepło i słoneczko zap.... to TYSKIE idzie w obrót :)
Tyskie sie ostatnio zepsulo, jak dla mnie kroluje zimny Leszczek
BROK
najlepsze i tanie w c@#! :D
ostatnio w leclercu promocja byla 1,75 za butelkowe :D
TheOtherS!de
21:20, 15 04 2007
Całe życie z Leszkiem :) no i czasem Harnaś :)
falubaz
21:51, 15 04 2007
Brok w promocji za 1,75??? KAURZ POROBIONY BO W KAUFLEJU ZA 1.69!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.