Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NO QUARTER
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
andrzejkru
Kliknij, aby zobaczyć załącznik Od dwóch dni podczas łączenia się z serwerami ET Console wyświetla mi błąd jak na załączonej fotce kilka razy robiłem uninstal instalowałem wolfa od nowa i ciągle to samo, a grałem na No Quarter dobre pół roku i wszystko było jak najlepiej aż do wczoraj .Wiem że dla znających grę i oczywiście angielski to na pewno to co dla mnie jest problemem was może śmieszyć, no to jak już sobie ze mnie pod drwicie to powiedźcie co zrobić thumbsup.gif Coulden`t reopen E\Program~1\Wolfen~1\etmain\pak0.pk3 to jest właśnie ten komunikat
admin-ewro
hmmm mi zawsze jak wywala bład pliku pak0.pk3 to robie tak:
usuwam plik pak0.pk3 i robie reinstal gry.
mi pomaga.
MorFeuS
Ja bym proponowal usnac ALL z folderu, gdzie zainstalowaes ET a wtedy instalowac wszystko od pcozatku i wrzucac tylko te pliki, ktore sa ci potrzebne. Tak czasami robie, jak jakis blad w etpro mi wyskoczy.
andrzejkru
CYTAT(MorFeuS @ 15:12, 5 02 2007) [snapback]59937[/snapback]
Ja bym proponowal usnac ALL z folderu, gdzie zainstalowaes ET a wtedy instalowac wszystko od pcozatku i wrzucac tylko te pliki, ktore sa ci potrzebne. Tak czasami robie, jak jakis blad w etpro mi wyskoczy.

Dzięki za radę będę próbował zrobić jak radzisz
andrzejkru
CYTAT(admin-ewro @ 21:53, 4 02 2007) [snapback]59927[/snapback]
hmmm mi zawsze jak wywala bład pliku pak0.pk3 to robie tak:
usuwam plik pak0.pk3 i robie reinstal gry.
mi pomaga.

Swiety
Ten błąd może powstawać w wyniku
- uszkodzenia pliku pak0.pk3
- dużej ilości customów, shitpaków itd w etmain, ewentualnie jakaś custom mapa to powoduje
- błędów odczytu dysku, wadliwego dysku
- niestabilnej pracy kompa np na skutek przegrzewanie się (overclockingu), złych sterowników, złej jakości komponentów (np pamięci, płyty głownej itd)

Aby to usunąć
- przeinstalować ET po uprzednim usunięciu śmieci ze starego ET.
a jeśli to nie pomoże:
- sprawdzenia poprawnej pracy komputera (z naciskiem na dysk twardy)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.