Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Portal antycziterski
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Portalu
admin-ewro
Moja propozycja to wprowadzic na portal www.enemyterritory.pl tematy antycziterskie.

Zauważyłem że ostatnio na serwerach coraz więcej cziterów i co najgorsze to ze zmiennym IP.
Zauwazyłem także że brakuje polskiej wersji serwisów antycziterskich.

Mozna by w zamieszczać tematy w stylu:
- jak ustawic cvary na serwerze
- ustawienie PB tak co by robiło automatycznie screenshoty ludzi i zapisywało kopie na innym ftp widziane z przegladarki www
- ustawienie pbsv.cfg
- jak sie podłączyc np. do pbbans.com (wersja poradnika pl-wiele osób nie potrafi podpiąc serwer do tej bazy gdyz za słabo zna angielski)
- ogólnie jakie są sposoby banowania ludzi itp
- jak aktualizować listy md5, plik pbbans.dat
- jak ustawić konsole do banowania np. http://82.143.175.245:27970/

Pozdrawiam.
gatess
jezeli masz pomysl na taki dzial, to mozemy pomyslec, kiedys hostowalem takowa strone anticheats.et.pl . pomysl mysle dobry dział mozliwe ze przydałby sie :>.

Jakby co znasz moje GG.

MorFeuS
Swietny pomysl, ale nie zblizajmy sie do poziomu et.theygotpwned.pl i nie tworzmy listy cheaterow...
admin-ewro
chodziło mi bardziej o poradniki jak zapobiegać cziterom , jak z nimi walczyć.
MorFeuS
No tak, wiem o co ci chodzilo, ale ja nie chce poprostu sie zblizyc do listy cheaterow bo to jest glupie Oo Ale pomysl wart uwagi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.