Witam, po nicku wnioskuje, ze jestes autorem owego programu. Otoz gratuluje pracy, ale jak dla mnie uzywanie go jest w pewnym sensie oszukiwaniem i ulatwianiem sprawy. Ingerowaniem w rozgrywke, nie wiem co jeszcze. Co do wyswietlania kto zabil i ile ma fragow itp. O tym niech admini zdecyduja tak samo jak z pozwalaniem na tego typu programy jak dyno counter. Ta 2 opcja wiaze sie z pewnym czitem, dlatego osoba niewiedzaca o maxcounterze moze latwo go posadzic o to. Jak dla mnie takie opcje typu liczenie spree to tylko przybliza ET do quake3 czy innych nawalanek, gdzie liczy sie tylko ilosc fragow. Zauwazylem na pewnym serwerze, ze dopoki nie wlaczyli spree dopoty gra byla przyjemna, potem to tylko kazdy robil na wlasny rachunek, a jak wiem ET nie daje mozliwosci gry w deathmatch, poniewaz gra sie axis vs allies i vice versa, a nie gracz vs gracz(e). Jak ktos gral w typowe deathmatche i ET to rozumie roznice.
Dlatego do Twojej wiadomosci, admini tylko maja wiecej do roboty gdy ktos korzysta z Twojego programu.
p.s Twoje umiejetnosci mozna wykorzystac w lepszych celach, uwierz mi