Witam, mam problem z demkami gdy je odtwarzam w ET nie mam tekstur i modeli postaci tylko widze na ścianach żółto/czarne kwadraty, czym to jest spowodowane i jak rozwiązać ten problem ?
dzięki za pomoc
Czasem zbyt duza iloscia map w folderze etmain. Czasem z innych nieznanych mi powodow.
st4rf!sh
10:45, 8 02 2007
CYTAT(conish @ 22:56, 7 02 2007) [snapback]59974[/snapback]
Czasem zbyt duza iloscia map w folderze etmain. Czasem z innych nieznanych mi powodow.
Osobiście skłaniałbym się do tej drugiej przyczyny (czyli nieznanej :s). U mnie w folderze etmain mam około 150 map (z racji, że dosyć często gram tj) i taki problem AFAIR wystąpił raz, na jednej mapie, nie tylko podczas oglądania dema, ale także podczas gry. Więc jeśli zbytnio Ci to nie przeszkadza to olej to a jeśli przeszkadza spróbuj ściągnąć mapę jeszcze raz (z innej lokalizacji).
admin-ewro
11:55, 8 02 2007
jak ja miałem żółto czarne kwadraty to była oznaka ze grafika siadała..po wymianie grafiki na nową wszystko jest już ok
IMO grafa ci padla, albo porpstu na takiej mapie grales. Sproboj zainstalowac najnowsze sterowniki, jezeli masz stare jak to nie pomoze to reinstal wolfa badz windy a jak to nie pomoze to kup nowy komputer.
ale ja tylko to mam jak oglądam demko, gdy gram to nic takiego nie ma miejsca
Ogladasz demka przez ET czy z Seismovision ?? Ja ogladam demka przez ET i problemu czasami sie pojawi a jak przez seismovision, to nigdy. Wiem, ze to dziwne, bo sumasumarum to i tak przez ET ogladasz, ale moze przy uruchomianiu cos zle sie laduje. Sproboj moze pomoze .
zmiana z 1 na 0 seta r_singleshader wyeliminowało żółte tekstury, teraz tylko nie mam modeli postaci -.-
Sciagales jakies skiny czy cos w ten desen?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.