Siema, chcialem sie zarejestrowac na portal enemyterritory.pl [ ; wypelnilem ankiete na 100% poprawnie, dostalem informacje ze zgloszenie przyjete i ze powinien do mnie dotrzec mail z linkiem aktywacyjnym, wyslalem 24h temu, i dalej nic nie doszlo, zrobilem 2 konto z innym nickiem i mailem zeby miec pewnosc ze tamtym razem nie wpisalem zlego maila, i dalej brak odpowiedzi na maila, czy ktos spodkal sie juz z Tym problemem ? Konto pocztowe mam na o2.pl .. Czy to moze problem z mojej strony?
Jeżeli jeszcze Ci nie doszedł mejl aktywacyjny zapraszam na irca #enemyterritory.pl @ Quakenet lub na moje gadu gadu, które znajdziesz w profilu. Osobiście Ci je założę...
Pozdrawiam,
Nekris
Miałem ten sam problem. Cos jest z plikiem class_email.php, bo wywala to
KOD
IPB WARNING [2] fopen(./_mail/Mar-6-2007,0739-PMlpu183+gmail.com.txt): failed to open stream: No such file or directory (Line: 430 of /sources/classes/class_email.php)
1[19:39] <Luk4ward^busy> IPB WARNING [2] fputs(): supplied argument is not a valid stream resource (Line: 431 of /sources/classes/class_email.php)
1[19:39] <Luk4ward^busy> IPB WARNING [2] fclose(): supplied argument is not a valid stream resource (Line: 432 of /sources/classes/class_email.php)
btw czy macie licencje na to forum? Powinno pisac na dole:
KOD
Licensed to:
ale jakos tego nie widac....Moze dlatego sa problemy z forum...
Mam ten sam problem, na forum chcialem zmienic maila, musialem przez to ponownie aktywowac konto. Nie dostalem aktywacji, ale napisalem do admina i mi pomogl. To samo jest u mnie na et.pl, chcialem zalozyc konto, dostalem maila z linkiem aktywacyjnym, klikam na niego i nic sie nie dzieje, tzn. przenosi mnie na strone et.pl na strone glowna.
Dziwne, w wiekoszsci przypadkach rejestracja przechodzi bez zarzutów. Ale dzieki za info, naprawimy te błedy!
falubaz
23:18, 11 03 2007
Byc moze system anty-spamerski blokuje wam te maile. Zobaczcie czy nie laduja w spam-folderze czy cos. Albo sprawdzcie ze skrzynka z innego portalu.
Poprawilem jeden bug w skrypcie, teraz powiino byc juz lepiej, zgodze sie jednakze z falubazem ze woekszosc darmowych kont (o2.pl;wp.pl) ma zaktywowane filtry antyspamowe i niezadko widza one nasza domene jako potencjalnego spamera , zdarzalo sie nawet ze maszyny z kontami mailowymi odrzucaly nasza korespondencje.
po 1 wystarczylo skopiowac tylko plik (nazwe podalem wyzej)
po 2 macie piracka wersje forum (dopiero po moim poscie mozna zauwazyc licensed to:)
po 3 dno
plik był ok, problem jw. nazwe licensed mozna w panelu admina sobie dowolnie wlaczac wylaczac, jakbys kiedys mial cokolwiek legalnego to bys wiedzial....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.