Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hello // er te ce wu tu ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
qBa3oo3
Jakoś tak się złożyło że przez ostatnie 1,5 roku tu nie zaglądałem więc niech mi kto powie-
łer de fak iz rtcw2? Coś wiadomo? W ogóle czemu tu tak pusto?

Pozdro dla wszystkich pamiętających czasy gs,dsky,c4,poison,fallen etc etc smile.gif
MorFeuS
Te czasy dawno mineły, a szkoda, kochałem je sad.gif C4 FTW! NIEDZIOWIEDZ!

A co do RTCW2 - nie wiadomo jeszcze, czy bedzie ta gra na PC, chociaz kazdy kto logicznie pomysly, to taka gra musi na PC wyjsc, inaczej nie odniesie ona sukcesu. A kiedy wyjdzie? za rok? Może dwa... kto wie.
Konik
Juz szybciej wyjdzie Enemy Territory:QW niz RTCW2. Zreszta czas pokaze, czy nastepcy beda rownie dynamiczni i arcade jak ET czy RTCW.
st4rf!sh
AFAIK ET:QW ma zaplanowaną premierę na kwiecień/maj, więc jak co to do wakacji powinien się ukazać. A co do rtcw 2 to gdzieś widziałem info, że za wykończenie tego projektu bierze się Activision, co imo pozwala mieć nadzieję, że rtcw 2 ukaże się wcześniej niż duke nukem forever :P
blacktyger
Omg qBa3oo3, az se Twoje fm obejze znowu ;O.
qBa3oo3
Haha widze, ze najwieksze klasyki trzymasz xDDD
omg probowalem na irca wbic a tu zonk, autha mi skasowalo za brak aktywnosci oO
I nie wiedziec czemu nie moge sobie zalozyc nowego :/
MorFeuS
Chyba komenda jest zmieniona albo teraz jest inny sposob rejestracji, dunno sprawdz na www.quakenet.org. Wiem, ze mi kiedys tez zjadlo autha i bylem wkurzony z tego powodu, wiec musialem zalozyc nowego. wtedy problemow nie bylo;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.