Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET - błąd nie wysyłaj ;/
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komunikaty błędów z ET
generalsturnn
Witam... po ściągnięciu gry, grałem sobie spokojnie bez żadnych problemów przez 2/3 dni. Jednak teraz co się za przeproszeniem mocno pier****... gdy wchodzę do serwa i gram przez jakiś czas (zwykle max do 10min) zacina się gra i wyskakuje mi błąd nie wysyłaj... ponadto (po tym) nie mogę odpalić gry ET (!!), bo podczas wczytywanie (gdy jest szarawy ekran) wyskakuje mi błąd nie wysyłaj... reinstal pomaga, lecz historia się powtarza.
jank3r
instalujesz gre, patcha 2.6, potem pbwebem, potem nakladasz 2.6b i powinno smigac. Jezeli nie, to wejdz : panel sterowania>narzedzia administracyjne>podgląd zdzarzen>aplikacje i podaj nazwe błedu oraz jego adres.

ew odinstaluj kaspera, bo on sie gryzie z Et i wyskakuja potem takie bledy.
MorFeuS
Kaspera? Kaspersky Anitvirus? Ja go mam i mi nic takiego nie wyskakuje, ale fakt faktem, podczas gry w RYL (risk your life) kasperski my wykrywa virusa, którego i tak do olewam :P
jank3r
Morf: tak, wlasnie kaspersky antyvirus. wejdz na strone kaspera i poczytaj o błedynm pliku, ktory moze przeszkadzac w uruchamianiu badz kontynuowaniu pracy z danym programem przy niektorych typach plikow :/. wiele osob ma taki problem, a po usunieciu kaspera problem wywiewa :)
MorFeuS
Tylko dlaczego to się nie dzieje ze wszystkimi graczami? Przeważnie każdy gracz ma te same pliki w folderze ETPro, no i np. mnie nie wykopuje. Ale dzieki za info, usune bo czasami w RYLa grac sie nie da
;P
generalsturnn
Heh akurat, po dalszych "badaniach" wywnioskowałem, że... nie mogę wchodzić na serwy z znaczkiem PunkBuster ;]. Tylko pytanie: czemu wywala i dlaczego po tym nie mogę odpalić gry?
jank3r
sprawdz adres i nazwe błedu w panelu sterowania, sciezka taka jaką ci podalem i wszystko bedzie jasne (miejmy nadzieje)
MorFeuS
omg, update PB zróbcie albo wpiszcie w konsoli /pb_security 0 ...
generalsturnn
Zrobiłem wszystko (aktualka pb, wpisywanie coś w konsoli itd.) i nadal wywala ;/ (jednak po zainstalowaniu patcha 2.6b, chcąc włączyć PB od razu mnie odsyła do pulpitu z błędem nie wysyłaj - lecz po tym mogę ponownie wejść do gry)....

jank3r
CYTAT
sprawdz adres i nazwe błedu w panelu sterowania, sciezka taka jaką ci podalem i wszystko bedzie jasne (miejmy nadzieje)

Aplikacja D:\Games\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe wygenerowała błąd aplikacji. Błąd wystąpił na 03/27/2007 @ 16:20:18.062. Wygenerowany wyjątek to c0000005 pod adresem 0E5EE6F4 (pbcl).
jank3r
sKAN jakimis antyvirami
sprawedz czy masz na kompie taka aktualizacje: KB 917422 .
jezeli tak, to ja usun. jezeli nie da rady przez panel sterowania, to usun ja ashampoo unistallerem.
jak to nie pomoze, to usun kasperskiego ^^
generalsturnn
No wiesz, mam Kasperskiego i z początku grając ET (czyli te 2-3 dni), nic mi się nie działo ;]. Narazie co usuwam to ten plik co mówiłeś.
generalsturnn
Hah! Poszło! Nie wywala itd. ;] a rozwiązaniem problemu było... usunięcie kaspra ;] Jednak prosiłbym o info, czy jest możliwość pogodzenia Kasperskiego z ET (lub z PB)
generalsturnn
Jak sie cieszyłem, tak zarazem kolejny problem ;////////// "Server Disconnected - has been kicked via Punkbuster (for 2min)... Empty CDKEY Not Allowed on this server ;] (wchodząc na serwy z PB). Co zrobić?
MorFeuS
usun etkey z etmaina i wejdz na jakis server. powinno zadzialac.
generalsturnn
usunąłem i nadal to samo -_-
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.