Witam chciałem grac w wolfenstein et,poniewaz kiedys gralem i podoba mi sie ta gra. niestety zainstalowalem i niewyszukiwalo mi zadnych serverów. Dowiedzialem sie ze trzeba zainstalowac patcha (najlepiej 2,6 i 2,6b) tak tez zrobilem. Niestety Trzeba tez zainstalowac etpro 3.2.6. sciagnolem to cos i niewiem co z tym zrobic...;/ LUDZIE POMOCY !!! z góry dzieki.
MorFeuS
19:58, 29 03 2007
Zainstalowales patcha ale nie wrzuciles etpro? No sciagasz etpro i wrzucac do folderu z wolfem i tyle. Dorzucac tam swoje CFG + mapki rózne i mozesz juz grac.
No to chyba jakies zle to etpro sciagnolem bo mi niedziala jak tak robilem ...;/ moglbys mi podac jakiegos linka z tym calym etpro? no i jakie mapki sciagnac, chodzi mi o takie zeby byly dosyc popularne.
udało sie zainstalowalem etpro jak wlacze wolfenstein i biore load jest etpro!!! biore load start game i dupa blada nieznajduje mi zadnej listy ...;/ co mam zrobic ??
uzyc funkcji szukaj
podpowiedz: jest tuz obok "Pomoc"
Nie chce zniechecac nowych forumowiczow do pisania postow, ale wasze lenistwo jest naprawde meczace. Jak juz Kaurz napisal, zanim sie o cos spytacie, sprobujcie najpierw przeszukac forum, na 90% bedzie podobny temat. Jezeli takiego nie znajdziecie, wtedy zadajecie pytania.
tak funkcja szukaj byla by bardzo dobra tylko niemam pojecia co tam wpisac...;/
pozatym zalozylem ten post dlatego ze nieznalazlem odpowiedzi na pytanie na tym forum.
MorFeuS
14:57, 30 03 2007
1. Nie pisz posta pod postem
2. Zainstaluj sobie ASE (www.Enemyterritory.pl -> Donwload(tools))
apropo faqs nieprzejzalem bo troche długie i niemoglem sie polapac ale thx za podpowiedz ;]
CYTAT(kaurz @ 23:19, 29 03 2007) [snapback]60639[/snapback]
uzyc funkcji szukaj
podpowiedz: jest tuz obok "Pomoc"
ej koles ty tez pewnie szukales czegos i ci sie znudzilo to to zrobiles temat z tym !! i powiesz ze to nie prawda ale ja mysle ze to prawda, patcha i etpro sciagnij sobie z www.enemyterritory.pl
Rozpakowywujemy [etpro-3_2_6.zip] do glownego katalogu ET
Wchodzimi do katalogu etpro do pliku [etpro-3_2_6.pk3 - otwieramy najlepiej winrarem] i wyciagamy 2 pliki [cgame_mp_x86.dll i ui_mp_x86.dll] i kopiujemy je do katalogu etpro.
Niestety jest jakis problem z etpro i czasami samo tego nie robi [tzn nie wyodrebnia 2 plikow automatycznie]. I w grze mimo ze mamy wyswietlone menu etpro klikajac na nie nic sie nie dzieje ;/
Ja mam ten problem zawsze ;[
dobra dzieki wszystkim którzy próbowali chociarz pomóc albo poprostu to zrobili. ;] dzieki. Temat uznalem za zamkniety. narazie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.