Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mute in Server
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
CyraN
Witam. Nie wiem gdzie ten temat dać to dałem tu go - jestem nowy, więc wiecie thumbsup.gif
Na serverze alllll new nie moge pisać w oknie czat bo mi dali chyba bana confused.gif I chciałbym się Was spytac jak bym móg pisac w tym czacie na servie, bo komend nie moge dawać unsure.gif

conish
angielski jest trudnym jezykiem. jednak trzeba sie go uczyc. inaczej sa problemy zeby na zmywaku w londynie swoje dorobic.
Please add us to your fav(favourite) servers list- prosze dodaj nas do swojej listy ulubionych serwerow.
CyraN
no wiem co to znaczy ale ja myślałem, żen ie przez to wallbash.gif jak dać ten server do ulubionych serverów ?
MorFeuS
Ale czy serwer od w ogole czyta? Ze znajduje się on w FAV? Bardziej prawdopodbne jest, że czyta z FAV w grze, nie w ASE. Jezeli uzywasz wyszukiwarek w grze to tam Tobie pisze: add to favourites. Jeżeli przez ASE to prawym i tam równiez pisze add to favourites.
conish
Nie sadzilem ze bede tak interpretowany. Imo nie ma to zadnego znaczenia. Imo.
kaurz
jak to nie.
jak dodasz do ulubionych to wtedy Ci podwojnie xp nabija i CyraN bedzie mial 10000xp zamiast tych 5000
MorFeuS
kaurz = spammer
kaurz
ja spammer? wczoraj napisales 10 postow :D
MorFeuS
Ja napisałem 157 postów w ciagu dwóch miesiecy, ty tylko 127 w ciagu 3 lat: kaurz = spammer!
prezes12321
hahaha dobre :D CyraN co z twoim super zaawansowanym problemem :> ?
SPIDIvonMARDER
CYTAT(prezes12321 @ 20:55, 5 04 2007) [snapback]60794[/snapback]
hahaha dobre :D CyraN co z twoim super zaawansowanym problemem :> ?

Nie wiem czemu się z niego nabijacie, jak się czegoś nie wie, to się pyta! to nic złego

A tak przy okazji, to też nie wiem, gdzie się zapisuję "fav" serwery. Nawt jak sobie taki dodam, to i tak nie mogę go później znaleźć.
Konik
Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale on nie moze nic pisac na czacie bo nie ma dodanego serwera do fav??? Czy to jest w ogole mozliwe??
MorFeuS
Watpie. Uważam, że dostaje on mute'a :)
kaurz
moze ma nicka w stylu "!#!@ the admin"
SPIDIvonMARDER
Mogą być takie porąbane serwery, które od graczy wymagają wpisania na listę, aby móc z nich w pełni korzystać. wallbash.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.