Gra ktos jeszcze? Czy juz wszyscy pokasowali w p!#@u z dyskow rtcw ??? zostaly juz tylko 2 serwery na ktorych ktos gra i czasami jakies 1on1 2on2 na basement...
Ja ciagle mam płytke i RCTWKeya, które kupiłem za niedziałające BNC >DDD Trzymam również wszystkie potrzebne pliki, więc w każdej chwili zainstalowac mogę.
Swoją druga, chyba to zrobie! Zaraz zainstaluje i poskacze sobie na trickjumpach bo sa > ALL :)
ja czasem sobie pogram, zresztą to jedna z dwóch oryginalnych gier w moim posiadaniu, a to zobowiązuje
te serwery to tcg i jolt.uk?
jest jeszcze sporo na shrubie, ale poziom już nie ten sam co na osp.
^1rTg.^4Girls^14^4free^0~^1Public^0~^4www.^1rtg-^4clan.^1de|64ms|62.4.74.221:27960
na tym najczesciej mozna pograc
^8TIGERS^1 CLAW^3 GERMANY^1-IV-PUBLIC powered by PCFUN|47ms|195.4.19.211:27960
na tym juz rzedziej ;/
na jolcie czasami widze ktos gra... no i czasami mozna trafic jakiegos duela ;>
Ja gram, ale rzadko. Tak raz na tydzien, 2 po godzince.
no ja też tak jak falub, może i rzadziej.
może byśmy kiedyś sobie popykali razem gdzieś?
pamiętam jak z rok temu jak mój skil z rtcw został wyśmiany przez ciebie xC
chu.jowo mi strasznie idzie z smg, ale peefem imo czasem wymiatam
Jestem za. Warto czasami się spotkać i pograć. Mam jak co kolege, co również gra w RTCW, Xanah. Kojarzycie go?
TheOtherS!de
5:48, 5 04 2007
Jak to opisać w jednym słowie nie da sie chyba że: "OMFG" i tyle
jest 05.47 a ja wróciłem z u rodzinek^^ pro i trzeba coś pograć żeby low skila nie stracić
MorFeuS
16:37, 13 04 2007
Ok RTCW zainstalowane! Ale cholera co tak mało osob na OSP gra:O? Widziałem tylko jeden server gdzie 'prawie' pelny stoi, to własnie ten rTg... Ale z drugiej stron jest kilka serverów, ktore stoja na main albo na jakis innych shrubach, np. ten 85.14.217.169:27960. Sporo osób jeszcze gra w ta gre ;D Jak ktos by chciał 1on1 to pisac! :>
MorFeuS
17:46, 14 04 2007
lol
DJ FIGA
11:06, 15 04 2007
Kiedyś sie "pykało" non stop, ale teraz tylko
ET

!!!
Pozdro
KOD
url=http://www.game-monitor.com/search.php?search=rtcw&type=server]http://www.game-monitor.com/search.php?sea...amp;type=server[/url]
Serwy do gry ;p
Ja kiedyś w to grałem ale miałem zbagowaną wersje i nie miałem dostępu do neta ... to na przedostatniej misji sie skończyło ;(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.