Mam mianowicie taki problem że gdy chce komuś coś napisać albo użyć voisechatu to mi nić sie nie dzieje tzn:nie wyskakuje mi tekst np:daje voisechat Need Medic ! to mi niw wyskakuje napis ani dzwiek ,nawej jak chce napisać prywatna wiadomość też txt się nie pojawia.
A widzisz innych teksty? Czy nikogo nie widzisz? Jezeli widzisz czyjes teksty a swoich nie to z powodu, że jestes zmutowany (muted). Czy jak wchodzisz na server ktos daje VOTE na mute, aby ciebie zmutowac?
tutaj kolega ma podobny problem i wynika to z tego, że musi dodac server do ulubionyc.
Natomiast, jezeli nie widzisz zandego tekstu, czy to został napisany przez Ciebie czy nie to ze wzgledu na twój CFG, np. komenda cg_teamchatonly powoduje, ze widzisz tylko team chat.
Tak widze tylko jak ja pisze to nie widac.To zaczyna być irytujące jak ktoś sie mnie coś pyta a ja nie moge odpowiedzieć i server mam na ulubione .
193.33.34.15:27960 wejdz tutaj i zobacz czy możesz pisac:)
Tam moge pisać tylko server jakis dziwny bo piwiedzialem Hi i mi kicka dali
Heh, czasami trafiaja się takie typy :D Ale widzisz, możesz rozmawiac wiec to nie jest problem CFG a tylko tego, ze niektóre serwery wymagaja, aby serwer był w ulubionych aby mozna rozmawiac... albo poprostu dali Tobie mute'a :)
to serwer ma mozliwosc sprawdzenia Twoich favs? :O
Mam server na fav ale i tak gadac nie moge ,muwi si trudno i gra dalej
@kaurz
Nie wiem, mnie to też dziwi, ale podobno może :o Na tym forum niedawno powstał ten sanm topic i tam właśnie był screen, który niby mówi, aby dodać server do fav... ale czy to rozwiaze problem - watpie.
@CerBer
Poprostu dostajesz mute'a, moze za nadmierny spamming?
CYTAT(CerBer @ 13:47, 7 04 2007) [snapback]60814[/snapback]
Tam moge pisać tylko server jakis dziwny bo piwiedzialem Hi i mi kicka dali

nic dziwnego skoro powiedziales to "hi" jakies 36 razy xD
CYTAT
nic dziwnego skoro powiedziales to "hi" jakies 36 razy xD
I lolled...
CYTAT(MorFeuS @ 22:13, 8 04 2007) [snapback]60874[/snapback]
@kaurz
Nie wiem, mnie to też dziwi, ale podobno może :o Na tym forum niedawno powstał ten sanm topic i tam właśnie był screen, który niby mówi, aby dodać server do fav... ale czy to rozwiaze problem - watpie.
@CerBer
Poprostu dostajesz mute'a, moze za nadmierny spamming?
a ja myslalem, ze kumasz ten dowpip :D
ten napis to po prostu ordynarny advert, ktory, jak widac, jest skuteczny, bo juz 2 topici i 30 postow poszlo na jego temat :D
Tak, to jest advertisement, ale ostatnio grałem na takich modach, że w zyciu nie wiedziałem, że takie coś można zrobić, więc bym się nie zdziwił, że i wykrywa czy server znajduje się w ulubioncyh :O Everything is possible.
Masz bana na pisanie musisz zamiast nicku to UNMUTE MY PLIS i powinno iść
CYTAT(K@MOL @ 11:36, 22 12 2007)

Masz bana na pisanie musisz zamiast nicku to
UNMUTE MY PLIS i powinno iść

AHAHAH :DDDDDDDDDDDDDDD
SPIDIvonMARDER
15:36, 22 12 2007
Nie wiem, czy zdawanie się na łaskę to dobry pomysł, zwłaszcza że muta dostało się za coś.
Zwłaszcza, że wygląda to żałośnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.