Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klan AWE rekrutyuje
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Koktor
Szukamy graczy o dobrym skillu (min low +) tongue.gif
Oferujemy:
-serwer (będzie na dniach),
-forum,
-dobrą zabawę i przyjemność z gry
-kulturę osobostą
-Treny, spary
Oczekujemy:
-Trochę wolnego czasu
-Szacunek dla innych graczy
-znajomość map
Kontakt:
-gg:140481,
-xfire: koktor666

Reszta do uzgodnienia... tongue.gif

Nieaktualne, nikt nie stawial sie na treny i spary... mad.gif i bez glupich komentarzy prosze...

bunny.gif
Mucha Emila
CYTAT

- Domowe przedszkole :D. Choć sam jestem niewiele starszy (3 lata~) to wizja krzyczących na ts'ie dzieci jakoś nie jawi się kolorowo :D.

Ale nazwa klanu nawet nawet fajna :D
jarpen
CYTAT
koktor666

widać ze jesteś pier.dolniety
Koktor
Jak ktos ma 12 lat to nie znaczy ze nie umie grac, sie odp***dol ci**o bo u nas grali ludzie od 16 do 34 lat. I dziecko jestes wypisujac cos takiego, matka z procy chyba karmila...
Koktor
CYTAT(jarpen @ 21:17, 24 04 2007) [snapback]61462[/snapback]
widać ze jesteś pier.dolniety

Widac ze grac nie umiesz...
shela
CYTAT(Koktor)
-Szacunek dla innych graczy

widze ze ten szacunek w praktyce stosujesz
Mucha Emila
CYTAT
Jak ktos ma 12 lat to nie znaczy ze nie umie grac, sie odp***dol ci**o bo u nas grali ludzie od 16 do 34 lat. I dziecko jestes wypisujac cos takiego, matka z procy chyba karmila...

Ty weź się rozpłacz jeszcze... każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii i ja z tego prawa kilka postów wcześniej skorzystałem.. nie mowie ze mając 12 lat nie mozna być uber pro... ale zazwyczaj tak nie jest... (chyba że ty masz 12 lat i masz inne poglądy whistling.gif ). Pozatym... co mnie obchodzi jaki miałeś przedział wiekowy w klanie... boże... Na dodatek dzieckiem nie jestem i za takowe się nie uważam... na dodatek takie tandetne teksty zachowaj dla siebie...

CYTAT
Widac ze grac nie umiesz...

Chłopcze jaki ty śmieszny jesteś... dry.gif
Koktor
CYTAT(shela @ 14:13, 25 04 2007) [snapback]61472[/snapback]
widze ze ten szacunek w praktyce stosujesz

Racja ponioslo mnie, ale jak ktos sie bez powodu przyczepia to sam wiesz jak to jest... Nie mam zamiaru sie klocic z takimi... W dodatku sami szukaja zaczepki. Wezcie zrobcie swoj klan i sie do niego przy(słowo na p)cie
TheOtherS!de
Wiek 12 lat hm. Rozbolała mnie głowa na samom myśl, że miałbym słuchać tak młodego głosu na TS, a do tego jak bym usłyszał w połowie meczu przepraszam musze iść, bo Mama mnie woła rozwaliłbym monitor głową. A zdąża się to i starszym graczom ·. No, ale, życzę powodzenia i proponuje dodać, że czas przeznaczony na grę to od godziny 15.00 Do 2000 .

Hehe

PS.><(((*>

Koktor
Nareszcie ktos normalny thumbsup.gif
Mucha Emila
CYTAT
Racja ponioslo mnie, ale jak ktos sie bez powodu przyczepia to sam wiesz jak to jest... Nie mam zamiaru sie klocic z takimi... W dodatku sami szukaja zaczepki. Wezcie zrobcie swoj klan i sie do niego przy(słowo na p)cie

Sam prowadziłem jeden klan, nie jest to zadanie łatwe.. mi sie po pewnym czasie poprostu znudziło... pozatym czy ja szukałem zaczepki? śmieszny jesteś i tyle :D
Koktor
Dobra zgoda :D
jarpen
CYTAT
matka z procy chyba karmila

Jak powstają moje teksty, gdy mnie ktoś tak spyta
Zaku|2wię z laczka i poprawię z kopyta
kavka
Ja jestem chętny do gry w klanie.
Koktor
Lol, kawka to ja M z nopoint, tego klanu juz niee ma biggrin.gif i ty w nopoint jestes whistling.gif , a teraz juz w kill
kaurz
oh noes!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.