Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z packetami i pingiem.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Pingi i lagi, Internet, przeglądarki serwerów
Sathirem
Witam, otoz moj problem polega na tym ze ping nie schodzi ponizej 100. Troche to irytuje gdyz owa 100 do najnizszych nie nalezy. Nie pisalbym tego posta gdybym w CSie mial taki sam ping, otoz tak nie jest. W CSie' ping jest okolo 50-60, chcialbym z tym cos zrobic gdyz 100-120 pingu to juz jednak jakies opoznienie i przeszkadza grze czasami :/
QbicA
A jaki masz internet jaka prędkość bo główne przyczyny tkwią w necie badź w cp
Konik
Z tego co wiem, to pingi w kazdej grze bywaja inne, takze porownanie do csa chyba niezbyt pasuje. Jednak rzeczywiscie pingi w ET okolo 100 to nie jest normalka, chyba ze grasz tylko na zagranicznych serwerach??
metyu
A jakie masz ustawienia sieciowe i jaki net?

A Zydzi graja na 100+ i niektorym calkiem dobrze idzie :P Co sie martwisz?
TheOtherS!de
A jakiego masz neta ?? za pewne osiedlówke ?? hehehe a że ping powyżej 100 to zależy głównie od serwera od tego w jakim kraju jest i z jakiej firmy od szybkości twojego neta i kompa też :)
p4v
Mam chello 512 i mogę grać góra na 58 packetach. Kiedy ustawiam je na 60 mój ping odrazu skacze do 999. Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu. Mając Neo 256 grałem na 100 packetach. Próbowałem różnych rzeczy zmiane cfg, format kompa itd. Wiecie czy można coś z tym zrobić? :(
metyu
a jaki masz upload?
p4v
Zazwyczaj 64/62 kb/s Wiem, że mały, ale przecież Neo 256 napewno nie miała większego :/
kavka
Ja mam Neostrade 1Mb i też nieraz lagi mam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.