Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W co lubimy pykać najbardziej (sieciowo)?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
SPIDIvonMARDER
Niestety, tylko 10 gier się zmieściło...

Oczywiście ankieta dotyczy tylko strzelanek sieciowych, dlatego nie niewymieniłem tu np. Splinter Cella, bo jak wiadomo to bardziej skradanka niż nawalanka...
Konik
Skoro to jest forum "milosnikow" ET, to chyba nie trudno sie domyslec jaka gra wygra...
jank3r
To chyba najdurniejszy temat, jaki mozna bylo wymyslic :). gratki dla spidiego:)... Mysle, ze skoro JEST TO FORUM MIŁOSNIKOW/GRACZY ET (tak, chodzi o enemy territory drogi spidi) to z pewnoscia pierwsze miejsce w drabince zajmie americas army badz b :) (nie wiem nawet czy sa na liscie ;) )
kaurz
:DDDDDD
jakbys zrobil temat "w co gracie oprocz ET" to jeszcze bym to zrozumial.
ale tak to bez sensu. no i nie ma DOD, nie glosuje.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(jank3r @ 15:10, 23 04 2007) [snapback]61431[/snapback]
To chyba najdurniejszy temat, jaki mozna bylo wymyslic :). gratki dla spidiego:)... Mysle, ze skoro JEST TO FORUM MIŁOSNIKOW/GRACZY ET (tak, chodzi o enemy territory drogi spidi) to z pewnoscia pierwsze miejsce w drabince zajmie americas army badz b :) (nie wiem nawet czy sa na liscie ;) )

Jakbyś nie zauważył, osoba pisząca na tym forum nie ma obowiązku być fanatykiem ET. Wolf jest często jedną z ich ulubionych gier. Dlatego nie widzę nic zdroźnego pisać na forum o ET o innych grach niż ET. Może faktycznie nie powinienem na liście umieszczać obu Wolfów, co jednak nie tłumaczy obrażania ludzi. A jeśli nie wiadomo, czy cos jest na liście, to wystarczy spojrzeć, ale nie chcę się wymądrzać....:)
MorFeuS
lol, ja oprocz ET gram w CoD1, CoD2, CS:S oraz RTCW :D Wiec ET nie jest moja jedyna gra FPP ani nie jest moja ulubiona:) Zagłosowałem na CoD bo w tej grze trzeba mieć skilla by zabić kogos z odleglosci... nie to co w ET -> z drugiego konca mapy można zabic bez wiekszych problemów, please!

Zagłosowałbym też na RTCW, ale to tylko z sentymentu
TheOtherS!de
Eeeee Ja tam wole Setlers 3 :)
QbicA
Lineage też spoko
falubaz
Sieciowo to najbardziej lubie pykac kaurza w czoko!
MorFeuS
CYTAT
Sieciowo to najbardziej lubie pykac kaurza w czoko!

Z KOND sciągnąc?
kaurz
Z KONTOWNI
jarpen
PIEDOLISH
M4rv!ck/Ds
ROLTF :) ET jest najlepszą szczelanką Multi w jaką kiedykolwiek grałem :) A jeśłi chodzi o single to tylko strategie :D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.