Wystapił błąd:
Przepraszam, nie znaleziono niektórych potrzebnych danych
Jeżeli zamierzałeś obejrzeć temat, możliwe, że został przeniesiony lub usunięty.
nawet nie moge wejsc w mojego posta :/
pytam admina co sie dzieje :/
Nie mam pojecia. Najprawdopodobniej jakis mod (pewnie doktus) wywala posty.
Doktus : nie wywalaj postow o prawidlowej i nie sprzecznej z regulaminem tego forum postow lub topicow
Pozdro
EmbeZZlemEnt
3:44, 9 11 2003
Fajnie sie bawi, nie wem czy moderatorzy przechodza tu jakikolwiek test na inteligencje. Pewnym ludziom sruby sie poluzowaly i mamy. ost o zjedzie apropos poszedl sie ...ac dzieki poczytnosci dok 2 bitowca
prosze o...
zrobienie porzadku
uspokojenie fora
nie wyciaganie pochopnie wnioskow (w szerokim znaczeniu)
dziekuje
Administratorzy forum zmienili sklad osobowy grupy moderatorzy. Tak wiec miejmy nadzieje ,ze podobne sytuacje nie beda sie juz powtarzac.
Co do twojego posta Emb to nie nie mamy testow na inteligencje ale nie uogolniaj prosze.
Pozdro
Dlaczego zosstał skasowany mój temat "Najgorszy serwer",był związany tematycznie z et i nie łamał regulaminu forum?????????
EmbeZZlemEnt
13:41, 9 11 2003
| QUOTE (hawk @ 6:09, 9 11 2003) |
| Dlaczego zosstał skasowany mój temat "Najgorszy serwer",był związany tematycznie z et i nie łamał regulaminu forum????????? |
Nie chodzi o to czy teamt naruszal jakis zakichany regulamin czy tez nie. ktos uznl ze temat jest za "warzywno-owocowy" i sksowal. Kasowanie postwo na tym bordzie odbywa sie totalnie w sposob nieprzewidziany, nieprzemyslany i chyba losowo.
''Najgorszy serwer" <--- Nie obraz sie ale nie jest to zbyt ambitny tekst, sprawa jest prosta sa to takie servery na ktorym masz duzy ping i ciagle iknke wtyczki. basta koniec teamtu :]
blinkkin
15:39, 9 11 2003
zdarzaja sie tematy, ktore powinny byc usuniete lub zamkniete. znacznie lepiej bylo, kiedy warzywniaki zalegaly (kid sie nie spieszyl, ale robil swoje - uszanowanie) niz obecnie - wszytko co budzi watpliwosci idze do kosza (nawet rozpoczete topici - nie wiecej niz 10 postow). nawet nie wiem co sie stalo z moim topiciem 'skutki picia wodki... czyli jak uzaleznia et' - chyba mod powinien byc glownym obiektem obserwacji w tym topicu. rada koncowa dla modow: troche luziku oraz zamiast usuwania topicow tylko close i wszyscy beda zadowoleni (chyba, ze temat jest...... wiadomo).
Zgodnie z zyczeniem mojego przedmowcy niespiesznie zamykam biezacy topic jako nie odnoszacy sie do tematu forum.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.