Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z przładowaniem broni (mg42 i k43)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Ta-Kumsawa
Witam zabłąkane istoty, które przywędrowały na ten temat.
Mój problem jest następujący: Kiedy gram używając karabinu MG42 jak również broni Allias-ów, która strzela granatami obie bronie nie chca mi się przeładować dopóty dopóki jest w niej choćby 1 nabój sad.gif . Czy to jest reguła, tzn. czy tak mają wszyscy czy tylko ja? A jeśli tylko ja to jak to zmienić, o ile w ogóle taka możliwość istnieje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
czlowiek
granda po stronie ali nieda sie przeladowac jezeli masz ammo w magazynku, mg42 tez zarowno u ali jak i axi. tak to juz zostalo zrobione.
ronin
tak u garanda tak juz jest magazynek jest automatycznie wyrzucany po wystrzeleniu ostatniego pocisku
uprzedzam pytanie kolejnego "poczatkujacego" typu "ta snajpera coverta sie zacina!!" ze to tez jest garand wink.gif

btw. porosze modow o nie usowanie tego topica bo napewno jest jeszcze ktos kto tego nie wie
pamietam jak gralem kiedys na serwie i jakis gosciu (byl w klanie blink.gif ) powiedzial ze mu sie k43 zacina(nie mogl granatu wystrzelic) ja mu powiedzialem ze moze ma pasek akcji niepelny...
kamilus
właśnie biggrin.gif wielu ludzi grając na serwach zadaje tego typu pytania
a wystarczy zajrzeć tutaj ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.