Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: co jest ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
sno0op
gralem sobie na cfg zero i na yawnie wyskoczyly mi warny(bylem czysty az do tego momentu) pisze cvar aim=1.00000 o co chodzi ?!
COOBA`
pewnie w cfg miales jedna z komend xx_aim 1, przynajmniej teraz masz nauczke ze zanim sie jakis konfig execuje trzeba go najpierw przeczytac, chyba ze ty widzisz tam tylko zera i jedynki to miej pretensje do siebie. MOzesz pisac do tych z yawna ale nie gwarantuje ze ci to cos da :)
sno0op
no i mnie wy(słowo na p)i z klanu za cheatowanie pieknie ja nawet nigdy nie chcialem byc cheatrem wallbash.gif
jank3r
A to nie jest czasem cvar zwykły? ja miałem to samo kiedyś. ale to są tylko nieodpowiednie cvary moim zdaniem.Bo żeby mieć aimbota, to trzeba MIEĆ tego aimbota imo :D:D:D
sno0op
wlasnie trzeba go miec , a ja nie mam i mnie wy(słowo na p)ili z klanu
kaurz
no to skoro masz juz warny, to sciagaj nexusa i jazda, nic Ci juz nie pomoze
jank3r
sno0o0o0o0o0o0p lepiej już skończ z Et, bo jezeli masz takie warny i pojawisz się na jakimkolwiek LANie to dostaniesz taki wpier.dal że ło ho ho ho hooo:))
sno0op
mis ei nie chce jezdzic na lany itp. i tak bym nie pjjechal na zaden
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.