SPIDIvonMARDER
17:18, 24 05 2007
Normalnie, czyli bez żadnych łatek, modów itp. da się zapisać każdy serwer w ulubionych. Niestety nie wiem, gdzie te ulubione sie zapisują i wyświetlają. Gdzie sie znajduje w grze ich lista czy coś podobnego????
Dzięki za pomoc.
Play Online ---> zapleczka "Filtres:" -----> source: z Internet, zmieniasz na Favorites i masz
falubaz
20:03, 24 05 2007
Za takie pytanie ban z miejsca imo.
A jak wstawic serwer do Favorków??
Ale jestes dowciapny haha żal. Takich lamusów jak Ty powinni odrazu banowac. Nic tylko nabijanie postów !!!
SPIDIvonMARDER
14:38, 25 05 2007
Nikt nie jest w 100% mistrzem. Nie ma na świecie człowieka, który by wszystko wiedział, zwłaszcza o Wolfie. Osobiście wcześniej nie korzystałem z tej opcji, więc nie wiedziałem jak ją włączyć.
Luxury, dzięx za odpowiedź. A co do pytanie
Gladkiego... to włączasz serwer, klikasz ESC, serwer info, add to favourites.
PS: Umieściłem ten topic w dla początkujących. Więc nie nabijać postów, pisać na temat i odmaszerować RAUS!
falubaz
16:05, 25 05 2007
raus to do rodzicow sobie w domu mow.
SPIDIvonMARDER
16:10, 25 05 2007
Dobry żart tynfa wart...
kto tu jest lamusem, przepraszam bardzo. k.urwa moze jeszcze niedlugo bedziecie tu pisali posty o tym, czy k#!@a pancerfaust jest legalny/honorowy bo nie ma atestu polskiej izby aptekarskiej albo pytali sie ku.rwa jak nalozyc granat na garanda
RAUS NOBY k#!@A NA ICP SMIECIC TAKIMI WARZYWNYMI PYTANIAMI
SPIDIvonMARDER
17:01, 25 05 2007
CYTAT(kaurz @ 16:30, 25 05 2007) [snapback]62293[/snapback]
kto tu jest lamusem, przepraszam bardzo. k.urwa moze jeszcze niedlugo bedziecie tu pisali posty o tym, czy k#!@a pancerfaust jest legalny/honorowy bo nie ma atestu polskiej izby aptekarskiej albo pytali sie ku.rwa jak nalozyc granat na garanda
RAUS NOBY k#!@A NA ICP SMIECIC TAKIMI WARZYWNYMI PYTANIAMI
Jak ci się topic nie podoba, to się na niego nie patrz. To pomaga.
To, że tobie ten problem się wydaje warzywny, nie oznacza, ze inni podzielają twe zdanie. Jeśli sie uważasz, za wystarczająco dorosłego, by pisać na tym forum, to licz sie z tym, że nie wszyscy myślą tak samo jak ty i mają identyczną wiedzę.
A co do pfa, to ten aspekt już kiedyś został poruszony i (mam nadzieję) wyjaśniony.
lol ku.rwa, wlacz wykrywacz ironii, bo ten wbudowany przez matke Ci szwankuje.
falubaz
17:56, 25 05 2007
Czemu o doroslosci zazwyczaj mowia 10-15 latkowie? Kompleksy? Czytaj FAQ i uzywaj mozgu. Naprawde to nie boli, a przy okazji czytajac stare topici, a nie tworzac nowe dowiesz sie znacznie wiecej, oraz doznasz tego co widze jeszcze ciebie nikt nie nauczyl, czyli pokory.
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 14:38, 25 05 2007) [snapback]62288[/snapback]
Nikt nie jest w 100% mistrzem. Nie ma na świecie człowieka, który by wszystko wiedział, zwłaszcza o Wolfie. Osobiście wcześniej nie korzystałem z tej opcji, więc nie wiedziałem jak ją włączyć.
Luxury, dzięx za odpowiedź. A co do pytanie
Gladkiego... to włączasz serwer, klikasz ESC, serwer info, add to favourites.
PS: Umieściłem ten topic w dla początkujących. Więc nie nabijać postów, pisać na temat i odmaszerować RAUS!

Noo i o taka odpowiedz mi chodziło, a nie pierd. lenie farmazonów.
SPIDIvonMARDER
20:13, 25 05 2007
CYTAT(kaurz @ 17:53, 25 05 2007) [snapback]62298[/snapback]
lol ku.rwa, wlacz wykrywacz ironii, bo ten wbudowany przez matke Ci szwankuje.
I ktoś tu się o RAUS czepiał :)
widze, ze Ty zawsze musisz sie do czegos przyj.ebac, jak nie wiesz co odpowiedziec. wypie,rdalaj z powrotem do gimnazjum pucowac berlo kolegom !;o
CzarnyAfgan
21:20, 25 05 2007
Witam!
Ja mam do powiedzenia w tej kwestii tylko tyle, że jesteście żałośni. Mówię tu do panów kaurz'a i falubaz'a. Jeśli niezauważyliście to forum jest po to żeby dowiedzieć się czegoś na temat na który się nic niewie. A o ile się niemylę to temat został założony w zakładce "W:ET Dla początkujących". Za przeproszeniem skąd u ch.ja początkujący mają się dowiedzieć gdzie szukać ulubionych jak nie stąd!!! Z czystej kultury niepowiem co mnie strzela jak widzę takich kretynów jak wy. Wy też byliście kiedyś newbie (niemylić z noobami) i niewiedzieliście co i jak a w takim miejscu jak to (W:ET Dla początkujących) powinniście pomagać a nie wyzywać się nawzajem. Pozatym może kultury trochę, co??
Peace for all
(słowo na p)isz glupoty, kazdy glupi moze tu wejsc i napisac posta w stylu "ktory guzik odpala ogien w miotaczu?".
a te wszystkie problemy (z malymi wyjatkami biezacych spraw) byly juz poruszane i sa albo w topicach, albo w faq, albo w poradnikach wszelakiej masci. jak sie ma chociaz troche oleju w glowie to sie samemu szuka, bo w wielu przypadkach (np "jak dodac serwer do favs") rozwiazanie jest banalne, wystarczy chciec.
tyle ode mnie.
falubaz
21:48, 25 05 2007
Skad maja sie dowiedziec? Z kilkuset watkow w ktorych juz te sprawy zostaly kompleksowo omowione.
To jest sub forum dla pocztkujących.
Jak sama nazwa tego forum wskazuje, każdy noob ma prawo na tym subforum zapytać się np którą stroną mp40 ma strzelać do przeciwnika
O ile zadania tekiego pytania na forum ogólnym czy technicznym kwalifikuje gościa do zjebania o tyle forum dla początkujących jest właśnie po to żeby każdy noob mógł zadać noobowe pytanie. po to jest to subforum dla początkujących aby nie zaśmiecać ogólnego i innych.
Do pośmiania się jest vegetables forum.
Akurat topik typu jak dodać serwer do ulubionych nie jest śmieszny, ale jest bardzo noobowy i jako taki jak najbardziej nadaje się do tego subforum.
Jamjumetley
23:38, 1 02 2008
Witam
Takim początkującym to nie jestem. Kilka lat sobie pogrywam w Et, ale wracając do tych ulubionych: Dodaję ciągle serwery do ulubionych, a one mi znikają. Da się coś z tym zrobić? Może dopisać coś do linii komend i w ten sposób mieć oddzielny skrót do każdego serwera? Albo jakiegoś *.bat'a napisać?
Z góry dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.